FRISK FJELLTUR: Rachel Nordtømme kastet seg på «naking»-trenden under fjellturen med André Villa. Dette bildet er tatt i 2013. Foto: Jonas Frøland
FRISK FJELLTUR: Rachel Nordtømme kastet seg på «naking»-trenden under fjellturen med André Villa. Dette bildet er tatt i 2013. Foto: Jonas FrølandVis mer

La ut toppløsbilde på nett

Rachel Nordtømmes fjelltur ble av det lettkledde slaget.

SEOGHØR.NO: Motorcross-stjernen André Villa og Petter Northugs eks-kjæreste Rachel Nordtømme bekreftet i oktober til Se og Hør at de har sterke følelser for hverandre.

André er en av deltagerne som skal kjempe om årets «Skal vi danse»-pokal på TV 2 til høsten, og sammen med Rachel har han ladet opp med å gå tur til Besseggen i Jotunheimen.

Men paret benyttet også turen til å vise sin humoristiske side, da Rachel kastet seg på nettbølgen «naking» - som betyr å posere toppløs i naturen med ryggent til kamera.«rachelnordtomme, get your tits out. #Norway #Besseggen», skriver André under bildet av kjæresten.Til Seoghør.no sier André at han og Rachel ble inspirert av fire kvinnelige turgåere de møtte ved en tilfeldighet.

- Jeg ble spurt av fire damer om jeg kunne ta bildet av dem mens de poserte på denne måten. Etterpå sa jeg til Rachel «du kan ikke være noe dårligere».

- Hun fulgte raskt opp, sier han med et smil.


André - som til daglig bor i Spania - ser nok frem til å få tilbringe mer tid med Rachel som følge av «Skal vi danse»-deltagelsen.

Tidligere har han nemlig sagt til Se og Hør at avstanden mellom Spania og Norge har bydd på utfordringer.

- Jeg har hus i både Spania og California, og er hjemme i Norge bare tre uker i året. Så et forhold til Rachel her hjemme blir litt komplisert. Hadde jeg bodd i moderlandet ville nok ting vært enklere.

LES OGSÅ: Disse skal konkurrere i «Skal vi danse»