La ut toppløsbilde etter Halloween-fest

Rihanna ønsket en ny måned velkommen i siste rest av hasj-kostymet sitt.

VÅGAL: Popstjernen Rihanna innledet like gjerne november måned med å poste et lettkledd bilde av seg selv på Instagram. Det mosegrønne sløret, muligens i kombinasjon med et noe sløvt blikk, er det eneste som vitner om Halloween-festlighetene kvelde Foto: Fame Flynet
VÅGAL: Popstjernen Rihanna innledet like gjerne november måned med å poste et lettkledd bilde av seg selv på Instagram. Det mosegrønne sløret, muligens i kombinasjon med et noe sløvt blikk, er det eneste som vitner om Halloween-festlighetene kvelde Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (24) har for vane å dele personlige bilder på mikrobloggstedet Twitter og på den sosiale bildetjenesten Instagram.

Det siste tilskuddet i bildeserien er et pikant fotografi av «S&M»-sangeren i senga, kun iført en dyne drapert rundt livet, og med et mosegrønt slør på hodet. Hennes nakne, tatoverte overkropp er kun dekket av den ene armen mens hun poserer i en forførende positur.

«Morgenen etter! Hallo november», er bildets tittel på Instagram.

Ifølge
TheSun sikter den sexy sangeren her til sin egen Halloween-fest, som hun holdt i West Hollywood tidligere denne uken. Da var hun kledd i et grønt, glitrende kostyme som skulle representere cannabis. Det ensomme sløret dagen derpå kan tyde på at popstjernen sovnet relativt fort etter festlighetene...

Rihanna skal ha leid den eksklusive klubben Greystones Manor i anledning festen, og både på-og-av-flammen Chris Brown, Lindsay Lohan og Paris Hilton skal ha vært blant gjestene. Og apropos popstjerner, cannabis og lettkleddhet - også Lady Gaga (26) kledde seg ut som marijuana på Halloween, men hun viste imidlertid puppene samme kveld.

Dette er ikke første gang «Diamonds»-sangeren legger ut lettkledde sengebilder av seg selv. Senest forrige uke postet Rihanna et bilde av seg selv med en sigar som «frokost på sengen» på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri angret så mye på et spørsmål