La ut sengebilde på Twitter

Men det var ikke kjæresten som lå på hotellrommet til supermodellen...

I SENG MED LEIGH: Kelly Brook og Leigh Francis postet dette bildet på Twitter. De spiller for tiden inn en film om Leigh Francis' alter ego Keith Lemon. Foto: Stella Pictures / Twitter
I SENG MED LEIGH: Kelly Brook og Leigh Francis postet dette bildet på Twitter. De spiller for tiden inn en film om Leigh Francis' alter ego Keith Lemon. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske supermodellen Kelly Brook er for tiden sammen med den tidligere rugby-stjernen Thom Evans.

Derfor vekket det oppmerksomhet da komikeren Leigh Francis tidligere denne uken la ut et bilde av seg selv og Brook liggende på en hotellseng - i bare undertøyet.

«En morsom dag på kontoret med @IAMKELLYBROOK». skrev han i en kommentar til bildet.

Både Kellys fans og kjæresten kan imidlertid puste lettet ut. Undertøysscenen er ifølge The Sun en del av en ny film om Leigh Francis' alter ego Keith Lemon.

Filmen - som foreløpig ikke har fått noen premieredato - spilles for tiden inn i Belfast, og Kelly - som i november la ut et nakenbilde av seg selv på nettet - legger på sin Twitter-side ikke skjul på at stemningen er høy blant skuespillerne.

«Jeg har den beste tiden noensinne her i Belfast. Kinnene mine gjør vondt fordi jeg har ledd så mye» skrev hun på sin Twitter-side tidligere denne uken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut nakenbilde av seg selv på nettet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer