SEX: Deltagerne i realityprogrammet kastet dynen under sexakten, og klippet havnet på internett... Foto: Dansk TV3
SEX: Deltagerne i realityprogrammet kastet dynen under sexakten, og klippet havnet på internett... Foto: Dansk TV3Vis mer

La ut reality-sex på nett

En utro tjener ville vise alt som foregikk på "Paradise Hotel"...

Hot stuff!


SEHER.NO: En foreløpig ukjent medarbeider i det danske produksjonsseskapet Mastiff Media la nylig ut en video på internett - og innholdet viste hete sexscener fra realityserien "Paradise Hotel".


Scenene fra TV3-serien er aldri blitt vist på TV, siden de sender etter engelske TV-regler og slettes ikke får vise slike scener, skriver Adressa.no.


Men råmaterialet har ikke TV-kanalen noe kontroll over, og de danske deltagerne Christine (19) og Kenneths (25) hyggestund kan være spredd for alle vinder, selv om filmen nå skal være fjernet fra nettstedet...


Dermed kan de frilynte danskene ha havnet i samme situasjon som Paris Hilton, Tone Damli Aaberge og flere andre kjendiser, som har opplevd at pikante bilder har havnet på avveie.


- Det er beklagelig at dette kan skje, men det er alltid en risiko når så mange mennesker er involvert i en produksjon. Jeg vil prøve å finne ut hva som har skjedd og hvem som har lagt ut klippet på nettet, sier administrerende direktør i Mastiff Media, Kim Ardal til avisa BT.


- Men før jeg ved mer kan jeg ikke si noe om hvilke konsekvenser dette får.


LES OGSÅ: Anna Nicoles røffe sexvideo på avveie!

 


LES OGSÅ: Paris i lesbisk sexvideo!