TID FOR PIZZA: Selv om Katy Perry ligger utslått på et hotellrom i Milano, får hun i hvert fall i seg ekte, italiensk pizza. Foto: Foto: Twitter
TID FOR PIZZA: Selv om Katy Perry ligger utslått på et hotellrom i Milano, får hun i hvert fall i seg ekte, italiensk pizza. Foto: Foto: TwitterVis mer

La ut nakenbilde på Twitter

Den influensa-syke "I Kissed a Girl"-stjernen kastet klærne.

SEHER.NO: Katy Perry (24) er kjent for å provosere med utfordrende antrekk på scenen, men denne gangen ga hun kanskje fansen mer enn de forventet.

Perry er for tiden på turné i Europa, men har blitt sengeliggende i Milano med influensa, og det virker tilsynelatende som det eneste hun har å finne på er å henge på nettsamfunnet Twitter.
"Jeg konkluderer med at bivirkningene av influensa er å twittre som en gal person!" skrev hun på profilen sin onsdag.

Twitter-kontoen til "I Kissed a Girl"-stjernen har vært hyppig oppdatert de siste dagene, og onsdag publiserte hun blant annet et bilde av seg selv naken i badekaret, kun dekket til av et brett med en pizza.

24-åringen var halvveis i verdensturnéen da hun ble syk i Italia, og etter å ikke ha klart å spise på tre dager, forklarte hun via Twitter-kontoen sin at hun plutselig hadde fått et sterkt behov for pizza.

"Hvorfor er det slik at etter jeg ikke har spist på tre dager, er plutselig alt jeg kan tenke på mat... mat smiler til meg... lurer meg med seksuell forførelse."

Katy er imidlertid ikke den eneste stjernen som frivillig har publisert lettkledde bilder av seg selv på nettet. I forrige uke beviste Lindsay Lohan (22) at hun ikke er av den sjenerte typen, da hun la ut et toppløsbilde av seg selv på internett.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Vil ha en eldre mann