VISTE SEG FRAM: Aubrey O'Day (t.v.) og venninnen Krystal Bronson viste seg fram på nettsamfunnet Twitter. Foto: Twitter
VISTE SEG FRAM: Aubrey O'Day (t.v.) og venninnen Krystal Bronson viste seg fram på nettsamfunnet Twitter. Foto: Twitter Vis mer

La ut nakenbilde med annen kvinne

- Meg og min bestevenn i badstuen min.

Publisert
SEHER.NO: Sangstjernen Aubrey O'Day (26) er ikke en av de som er redd for å kaste klærne. Det har hun tidligere bevist, ved å pryde coveret på selveste Playboy.

Likevel var det nok mange som sperret øynene opp da Aubrey oppdaterte Twitter-statusen sin torsdag ettermiddag, norsk tid.

- Det er bare meg og bestevennen min, Krystal Bronson, i badstuen i huset mitt, skrev stjernen. Vedlagt var et nakenbilde av artisten og venninnen som så ut til å kose seg i badstuen.

Nettstedet Celebrityhotsauce.com er ikke helt overbevist av sangerens nakenbildestunt.

«Hvorfor følte hun for å dele dette intime øyeblikket med oss på Twitter? Vel, la oss se, tenkte du på henne på noen måte for noen øyeblikk siden? Nei. Tenker du på henne nå? Ja», skrives det på nettstedet.

Dette bildet fikk ikke Aubrey et øre for å legge ut på nettet. Historien var en annen da hun kastet klærne for Hugh Hefners kjente blad. Da fikk hun en halv million dollar.

- Aubrey tjener rundt 500.000 dollar for bildene. Når det var snakk om så mye penger, tenkte
hun «Hvorfor ikke?», sa en kilde til Daily News tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kastet klærne for Hefner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer