La ut nakenbilde etter bikinikritikken

- Hvis du vil at folk skal slutte å snakke om hvordan du ser ut i en bikini, la dem se deg naken.

SVARTE PÅ KRITIKKEN: Skuespilleren Minnie Driver ble kritisert for kroppen etter at hun ble fotografert på badeferie med familien. Tirsdag svarte hun på kritikken ved å legge ut et nakenbilde av seg selv på Twitter. Foto: FameFlynet
SVARTE PÅ KRITIKKEN: Skuespilleren Minnie Driver ble kritisert for kroppen etter at hun ble fotografert på badeferie med familien. Tirsdag svarte hun på kritikken ved å legge ut et nakenbilde av seg selv på Twitter. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SKUFFET: Etter at disse bildene ble lagt ut, strømmet de stygge kommentarene på, noe som fikk Driver til å ta en pause fra Twitter. Foto: FameFlynet
SKUFFET: Etter at disse bildene ble lagt ut, strømmet de stygge kommentarene på, noe som fikk Driver til å ta en pause fra Twitter. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: For to uker siden ble skuespilleren Minnie Driver (44) fotografert på badeferie med familien i en liten bikini. Ikke lenge etter kom det en rekke stygge kommentarer rettet mot stjernens kropp.

Spesielt på det sosiale nettstedet Twitter var kritikken hard, noe som førte til at Driver tok en pause fra mikrobloggnettstedet.

«Noen mennesker er grusomme. Prøv selv å bli fotografert når du ikke vet at det skjer, på ferie med barna. Jeg tar meg en pause fra Twitter-verdenen. Det er for slemt noen ganger, om kroppen og sjelen. Ikke verdt det», skrev hun, men innlegget ble senere fjernet.

Tirsdag var stjernen imidlertid tilbake. Og det med et smell. Driver fant nemlig ut at hun skulle legge ut et nakenbilde av seg selv som svar på kritikken.

«Hvis du vil at folk skal slutte å snakke om hvordan du ser ut i en bikini, la dem se deg naken. Det pleier å få dem til å holde kjeft :)», skrev Driver.

Vedlagt var et bilde fra Allure Magazine, der 44-åringen viste seg fram uten en tråd. På bildet var også «Veronica Mars»-stjernen Kristen Bell helt naken.

Det hele ble delt med Drivers 82.000 følgere på Twitter, og kommentarene som fulgte var av den støttende sorten.

Driver er for tiden aktuell i komiserien «About A Boy».

LES OGSÅ: Fant lykken med sex-skribent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer