La ut nakenbilde av kjæresten på Twitter

Kelly Brook innrømmer at kjærestens kropp gir henne motivasjon til å trene.

MOTIVERT: Modell Kelly Brook viser ofte frem sin smekre kropp i undertøys- og badetøyskampanjer. Nå innrømmer hun på Twitter at det er hennes veltrente kjæreste som er motivasjonen bak hennes nye treningsopplegg. Her avbildet ved avdukingen av en Re Foto: Stella Pictures
MOTIVERT: Modell Kelly Brook viser ofte frem sin smekre kropp i undertøys- og badetøyskampanjer. Nå innrømmer hun på Twitter at det er hennes veltrente kjæreste som er motivasjonen bak hennes nye treningsopplegg. Her avbildet ved avdukingen av en Re Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen og TV-personligheten Kelly Brook (31) har vært gjennom en tøff tid etter at hun mistet sitt ufødte barn fem måneder inn i svangerskapet.

For en måned siden brøt hun tausheten etter det tragiske tapet i mai, ved å takke for støtten på mikrobloggstedet Twitter. Og de par siste ukene virker det som at skjønnheten igjen har begynt å se lyst på livet. Hun har i hvert fall lagt ut en rekke entusiastiske meldinger og stemningsfulle bilder på Twitter-profilen sin.

Nå ser det ut til at 31-åringen har fått igjen gnisten på treningsfronten også - mandag proklamerte hun nemlig at «jeg begynner treningsregimet mitt i dag!!! Kom igjen, Easytones [Reebok-sko]!!!». Og motivasjonen bak modellens nye treningsopplegg? Ingen ringere enn hennes egen kjæreste, den tidligere rugbystjernen Thom Evans (26).

«Min personlige trener og motivasjonskilde, haha» twitret den sjarmerende modellen mandag, da hun like gjerne la ut et nakenbilde av sin kjekke - og svært veltrente - kjæreste på Twitter. Det avslørende bildet, som viser det aller meste av en muskuløs og naken Evans, har allerede fått flere beundrende kommentarer.

Med såpass velformede og brede skuldre å gråte på, er det kanskje ikke så rart at den britiske modellen har gjenfunnet energien og treningsgleden?

I fjor ble modellen selv avbildet naken, i en reklame for Reebok-modellen EasyTone, joggeskoene som skal trene rumpe og bein mens man går med dem. Som frontfigur for EasyTone skorter det vel neppe på fresht treningstøy og -sko for 31-åringen heller...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trenger iskrem!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer