La ut magebilde syv dager etter fødselen

- Jeg er ikke redd for at noen mener noe om kroppen min. «Svømmefrue» lot seg inspirere av «Fotballfrue».

BABYMAGER: Anja Johansen har latt seg inspirere av Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (t.v.) som bare fire dager etter at hun fødte lille Nelia i november la ut babymagebilde på sosiale medier. 23.april ble Anja Johansen mamma for første gang. Foto: Privat / Anja Johansen / Caroline Berg Eriksen
BABYMAGER: Anja Johansen har latt seg inspirere av Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (t.v.) som bare fire dager etter at hun fødte lille Nelia i november la ut babymagebilde på sosiale medier. 23.april ble Anja Johansen mamma for første gang. Foto: Privat / Anja Johansen / Caroline Berg Eriksen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Èn uke etter at Anja Johansen (26) og svømmertalentet Lavrans Solli (22) ble foreldre for første gang - to måneder før termin - oppdaterte 26-åringen Instagram-profilen sin med et babymagebilde.

«Kjører den klassiske fruenbilde etter fødsel. Svømmefruen. #anjajohbloggno», skriver hun til bildet, og hentyder til babymagebildet fotballfrue Caroline Berg Eriksen (27) la ut av babymagen bare fire dager etter at hun fødte lille Nelia i november.

Bildet skapte furore blant det norske folk - og fikk internasjonal oppmerksomhet, og endte med at fotballfrue ble intervjuet på «Good Morning America».

Til Seoghør.no forteller den nybakte mammaen at hun ikke frykter kritikk for å ha postet babymagebilde på sosiale medier - som allerede har fått flere positive kommentarer på Instagram:

- Jeg håper at folk ikke blir fornærmet på grunn av et slikt bilde. Jeg er ikke redd for at noen mener noe om kroppen min, eller at jeg blir stemplet som «en dårlig mor», bare fordi jeg viser at jeg er stolt over min egen kropp.

bloggen forteller Anja at Lavrans ikke var til stede under fødselen, ettersom den kom noe brått og uventet to måneder før termin:

«For tre dager siden kom den lille Solli-Johansen. Ble en veldig tidlig start for den bittelille skapningen. Hele 2 1/2 mnd for tidlig! Jeg var i Bærum hos mine foreldre før avreisen til Mallorca neste uke skulle skje, og Lavrans hjemme i Bergen på trening. Dessverre var ikke den kommende faren til stedet når alt skjedde, og han måtte så og si løpe i badebuksa fra trening til Flesland når alt hadde startet».

Nå har Lavrans pakket kofferten og dratt på treningsleir på Mallorca - som Anja etter planen også skulle ha vært med på. Men hun forteller til Seoghør.no at hun ikke har noen problemer med at samboeren blir borte i to uker:

SUPERPAR: Anja Johansen og Lavrans Solli matchet hverandre på Moods of Norway-visning i februar. To måneder senere ble de to foreldre for første gang. Foto: FameFlynet Norway
SUPERPAR: Anja Johansen og Lavrans Solli matchet hverandre på Moods of Norway-visning i februar. To måneder senere ble de to foreldre for første gang. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Det går helt fint! Vi visste at det kom til å bli sånn fremover på grunn av svømmingen.

Dagen før fødsel var 26-åringen travelt opptatt med modelljobbing for magasinet Babydrøm og var også gjest på Vixen-fest.

- Du gikk fra fotoshoot til fødsel - hvordan er det å ha blitt mamma i rekordfart?

- Det vet jeg ikke helt, fordi jeg føler meg ikke helt som en mor ennå. Til tider har jeg følt meg litt snytt gjennom svangerskapet og fødsel. Jeg har alltid blitt forespeilet denne typiske svangerskapsperioden med vann i kroppen, ryggproblemer, økt matlyst osv. Men har vært på stedet hvil i syv måneder.

Hun forteller videre at fødselen gikk bra, og at formen er på topp:

- Fødselen gikk så fort og var ikke i nærheten av disse skrekkhistorien jeg har hørt tidligere. Men at det har kommet en stor kjærlighet i livet mitt kjenner jeg godt i hjertet. Formen er på topp, like på topp som den var under hele svangerskapet, og før svangerskapet.

De stolte foreldrene har valgt navn til den lille - men velger foreløpig å holde kortene tett til brystet:

- Ja, vi har navn. Men det ønsker vi ikke å dele ennå, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Tone Damli ble mamma til ei jente

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer