La ut magebilde syv dager etter fødselen

- Jeg er ikke redd for at noen mener noe om kroppen min. «Svømmefrue» lot seg inspirere av «Fotballfrue».

BABYMAGER: Anja Johansen har latt seg inspirere av Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (t.v.) som bare fire dager etter at hun fødte lille Nelia i november la ut babymagebilde på sosiale medier. 23.april ble Anja Johansen mamma for første gang. Foto: Privat / Anja Johansen / Caroline Berg Eriksen
BABYMAGER: Anja Johansen har latt seg inspirere av Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (t.v.) som bare fire dager etter at hun fødte lille Nelia i november la ut babymagebilde på sosiale medier. 23.april ble Anja Johansen mamma for første gang. Foto: Privat / Anja Johansen / Caroline Berg Eriksen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Èn uke etter at Anja Johansen (26) og svømmertalentet Lavrans Solli (22) ble foreldre for første gang - to måneder før termin - oppdaterte 26-åringen Instagram-profilen sin med et babymagebilde.

«Kjører den klassiske fruenbilde etter fødsel. Svømmefruen. #anjajohbloggno», skriver hun til bildet, og hentyder til babymagebildet fotballfrue Caroline Berg Eriksen (27) la ut av babymagen bare fire dager etter at hun fødte lille Nelia i november.

Bildet skapte furore blant det norske folk - og fikk internasjonal oppmerksomhet, og endte med at fotballfrue ble intervjuet på «Good Morning America».

Til Seoghør.no forteller den nybakte mammaen at hun ikke frykter kritikk for å ha postet babymagebilde på sosiale medier - som allerede har fått flere positive kommentarer på Instagram:

- Jeg håper at folk ikke blir fornærmet på grunn av et slikt bilde. Jeg er ikke redd for at noen mener noe om kroppen min, eller at jeg blir stemplet som «en dårlig mor», bare fordi jeg viser at jeg er stolt over min egen kropp.

På bloggen forteller Anja at Lavrans ikke var til stede under fødselen, ettersom den kom noe brått og uventet to måneder før termin:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer