La ut lettkledd bilde av seg selv på nettet

George Clooneys eks twitret fra stranda.

CLOONEYS EKS: Canalis var sammen med George Clooney i to år. Foto: Stella Pictures
CLOONEYS EKS: Canalis var sammen med George Clooney i to år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Elisabetta Canalis (33) var sammen med superstjernen George Clooney i to år, frem til paret brøt med hverandre i sommer.

Det ble hevdet at den italienske skjønnheten kun var sammen med skuespilleren for å bli berømt, og etter at forholdet tok slutt, har hun fortsatt med å vise seg frem for fotografene stadig vekk.

Nå viser hun seg frem nok en gang. Canalis la denne uken ut flere bilder av seg selv på sin egen Twitter-side, der hun nyter solen på stranda. Kun ikledd en liten bikini viser vakre Canalis frem kroppen i forskjellige positurer.

Canalis omtalte tidligere forholdet til Clooney som lite romantisk.

- George har vært veldig spesiell for meg, og svært viktig, akkurat som en far ville vært. Mellom oss var det mest et slags far-datter-forhold. Jeg har ikke vært i stand til å forklare det slik før nå, sa hun ifølge People.

I ettertid har modellen funnet tonen med skuespilleren Mehcad Brooks, mens Clooney har innledet et forhold med Stacy Keibler.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Clooneys eks dater True Blood-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer