La ut kontaktannonse hos FINN

- Tilbakemeldingen har vært enorm, sier TVNorge-duoen.

LA UT KONTAKTANNONSE PÅ FINN: Programlederne Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen skal til våren hjelpe norske menn med å bli kvitt uvanene som irriterer kjæresten deres. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LA UT KONTAKTANNONSE PÅ FINN: Programlederne Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen skal til våren hjelpe norske menn med å bli kvitt uvanene som irriterer kjæresten deres. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Fridtjof Nilsen og Alexander Nyhagen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Programlederduoen Fridtjof Nilsen og Alexander Nyhagen har denne høsten hjulpet menn og kvinner med å finne kjærligheten i sjekke-serien «Gøy på landet» med stor suksess.

Men i sin nye TV-serie «Damene først» satser de to på å redde forhold istedenfor å skape nye.

Gjennom blant annet en kontaktannonse på nettstedet FINN.no, har de to søkt etter menn som vil ha hjelp til å kvitte seg med uvaner som irriterer kjærestene deres.

Og de to programlederne avslører at det ikke var vanskelig å få tak i nok kandidater.

- Tilbakemeldingen var enorm. Oftest er det damer som melder seg på kjærestene sine, men vi har også barn som har meldt på faren sin og en del menn som selv sier «jeg suger som kjæreste».

Enda flere e-poster og brev fikk de da de lette etter forslag til hvilke uvaner deltagerne må luke vekk.

- Vi spurte kvinner i norske hjem om hva som irriterer dem ved mannen deres. Listen ble kjempelang. Vi håper derfor at vi skal hjelpe menn med å bli litt bedre kjærester.

Selv er de to guttene begge i hvert sitt forhold, og de legger ikke skjul på at de selv har lært mye av å arbeide med serien.

- Vi er gode kjærester, men det er mye på den listen jeg kjente meg igjen i, så jeg kommer nok til å lære mye, sier Fridtjof til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Atle Antonsen gikk på sosialen da han var 20[obj:media:10335]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer