<strong>VOKSENDE MAGE:</strong> Jack Osbourne la nylig ut dette bildet av den voksende babymagen til sin forlovede Lisa Stelly. Foto: Stella Pictures
VOKSENDE MAGE: Jack Osbourne la nylig ut dette bildet av den voksende babymagen til sin forlovede Lisa Stelly. Foto: Stella Pictures Vis mer

La ut kjærestens babymage

- Jeg gleder meg, og er litt nervøs, skriver Jack Osbourne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fem måneder etter at Ozzy Osbournes sønn Jack (26) avslørte at han venter barn med forloveden Lisa Stelly, bærer hennes mage tydelig preg av at fødselen nærmer seg med stormskritt.

Den vordende far la nylig ut et bilde av Lisas mage på sin Twitter-side og legger ikke skjul på at han ser med nerver fram mot den store dagen.

- Jeg gleder meg, men er også nervøs. Uansett har det ikke noe å si, babyen er på vei, sa han til CNNs Piers Morgan i oktober.

De siste dagene har imidlertid Jack blitt kjent med en helt annen del av sykehuset enn fødestua.

26-åringen har nemlig vært innlagt for å fjerne blindtarmen, og tvitret til fansen fra sykesenga. Der spøkte den tidligere rusmisbrukeren blant annet med at han hadde stor sans for medisinenene han fikk tildelt:

«Sterke smertestillende medisiner og Radiohead er farlig område for meg. Jeg må komme meg ut av dette sykehuset. Dette er i ferd med å bli altfor bra.»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kimberly Stewart viste fram babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer