La ut bilde av strekkmerkene sine

Nå hylles modell Christine Teigen for sin ærlighet.

STOLT: Christine Teigen har, som så mange andre kvinner, strekkmerker på kroppen - og er ikke redd for å vise dem til verden. Foto: Stella Pictures
STOLT: Christine Teigen har, som så mange andre kvinner, strekkmerker på kroppen - og er ikke redd for å vise dem til verden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den eksotiske modellen Christine Teigen (27) har aldri hatt problemer med å vise fram sin smekre kropp på sosiale medier.

Chrissy, som hun blir kalt, har en supermodellkropp mange misunner henne - men denne uken viste 27-åringen at også hun har små «skjønnhetsfeil».

Hun la nemlig ut et bilde av låret sitt, som avslørte strekkmerkene hennes:

Teigen har i underkant av 200 000 følgere på Instagram, og flere av disse hyller nå superstjernen for å vise fram strekkmerkene sine.

«Du er så ekte, Chrissy!! Jeg liker deg!», skriver en fan som kaller seg saule_sunlight, og får støtte av en som kaller seg klebrown:

«Hvor ærlig og ekte er ikke dette?! Du hadde ikke trengt å dele dette. Jeg var en fan av deg basert på modellkarrieren din, men nå er jeg en fan av måten du er på. Gud velsigne deg».

Og en av modellens mannlige fans, michaelwolf87, hyller ikke bare Chrissy - men også strekkmerkene:

«Personlig synes jeg de er sexy!».

I midten av september giftet 27-åringen seg med soulartisten John Legend (34), som hun har være kjæreste med siden 2007.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer