STOLT: Christine Teigen har, som så mange andre kvinner, strekkmerker på kroppen - og er ikke redd for å vise dem til verden. Foto: Stella Pictures
STOLT: Christine Teigen har, som så mange andre kvinner, strekkmerker på kroppen - og er ikke redd for å vise dem til verden. Foto: Stella PicturesVis mer

La ut bilde av strekkmerkene sine

Nå hylles modell Christine Teigen for sin ærlighet.

SEOGHØR.NO: Den eksotiske modellen Christine Teigen (27) har aldri hatt problemer med å vise fram sin smekre kropp på sosiale medier.

Chrissy, som hun blir kalt, har en supermodellkropp mange misunner henne - men denne uken viste 27-åringen at også hun har små «skjønnhetsfeil».

Hun la nemlig ut et bilde av låret sitt, som avslørte strekkmerkene hennes:

Teigen har i underkant av 200 000 følgere på Instagram, og flere av disse hyller nå superstjernen for å vise fram strekkmerkene sine.

«Du er så ekte, Chrissy!! Jeg liker deg!», skriver en fan som kaller seg saule_sunlight, og får støtte av en som kaller seg klebrown:

«Hvor ærlig og ekte er ikke dette?! Du hadde ikke trengt å dele dette. Jeg var en fan av deg basert på modellkarrieren din, men nå er jeg en fan av måten du er på. Gud velsigne deg».

Og en av modellens mannlige fans, michaelwolf87, hyller ikke bare Chrissy - men også strekkmerkene:

«Personlig synes jeg de er sexy!».

MODELL: Christine Teigen er en erfaren modell, og har flere ganger jobbet for Sports Ilustrated. Her poserer hun i bikini ment for bruk under bryllupsreisen for Beach Bunny. Foto: Stella Pictures
MODELL: Christine Teigen er en erfaren modell, og har flere ganger jobbet for Sports Ilustrated. Her poserer hun i bikini ment for bruk under bryllupsreisen for Beach Bunny. Foto: Stella Pictures Vis mer

I midten av september giftet 27-åringen seg med soulartisten John Legend (34), som hun har være kjæreste med siden 2007.

Bryllupet mellom Legend og modellen med norske aner ble avholdt i idylliske Lake Como i Italia, med flere av parets kjendisvenner til stede.

LES OGSÅ: Tilbake i eksmannens armer