LETTKLEDD: Slik så det ut da Jennifer Love Hewitt poserte for kjæresten, Jamie Kennedy. Senere ble bildet lagt ut på Twitter.
LETTKLEDD: Slik så det ut da Jennifer Love Hewitt poserte for kjæresten, Jamie Kennedy. Senere ble bildet lagt ut på Twitter.Vis mer

La ut bilde av lettkledd Jennifer

Nå har hun blitt en Playboy-bunny.

SEHER.NO: Jamie Kennedy (39) er sammen med en av verdens vakreste kvinner, Jennifer Love Hewitt (30). Tydeligvis er han heller ikke redd for å dele henne med resten av verden.

Hewitts kjæreste kunne nemlig ikke dy seg, han bestemte seg nemlig for å dele et bilde av henne med resten verden. Bildet er tatt under parets Halloween-helg, der Jennifer har kledd seg ut - på en ganske så utfordrende måte.

Til tross for Halloween: Kostymene er langt fra nifse. Skuespiller-stjernen har bestemte seg nemlig for å kle seg ut i et Playboy-bunny-kostyme. Og bildet ble foreviget ved at Kennedy rett og slett la det ut på sin Twitter-profil...

Sannsynligvis er det flere paparazzier som gjerne skulle hatt sin byline ved siden av den lettkledde superstjernen.

I slutten av september hevdet kjendisbloggen PerezHilton.com at Jamie Kennedy (39) hadde vært utro mot Love Hewitt - og at han skal ha hatt et forhold til sin tidligere kjæreste, Shannon Funk, samtidig som han var sammen med Jennifer.

Kort tid senere slo paret tilbake mot ryktene, og hevdet de var fullstendig falske. Etterpå fortalte Jennifer om følelsene rundt ryktene.

- Jeg kommer ikke til å lyve, det er veldig sårende. Det er utrolig sårende at folk sier sånne ting, fordi han er et fantastisk menneske, sa hun den gang, ifølge People.

Om hun velger å kommentere sitt seneste bilde - det gjenstår å se...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Han var utro mot henne