La ut bikinitabbe på Facebook

Rihanna delte sine private ferieminner med fansen. Se bildene!

<strong>PRIVATE FERIEBILDER:</strong> Rihanna er kjent for å dele sine private bilder på Facebook. Mandag la ut hun ut bilder fra sin siste badeferie på sin Facebook-fanside. Foto: Rihanna/Facebook
PRIVATE FERIEBILDER: Rihanna er kjent for å dele sine private bilder på Facebook. Mandag la ut hun ut bilder fra sin siste badeferie på sin Facebook-fanside. Foto: Rihanna/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere av Rihannas feriebilder nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Popartisten Rihanna (24) er kjent for å dele lettkledde bilder av seg selv med fansen, via de sosiale nettstedene Facebook og Twitter. 

Men da «Umbrella»-sangeren la ut en stor samling private feriebilder på sin Facebook-fanside mandag, fikk de besøkende seg likevel en overraskelse.

På et av bildene hvor hun smører seg med sololje, mister Rihanna delvis kontroll over bikinien, noe som fører til at den glir ned.

- Jeg kan se brystvorten hennes, skriver en fan i en kommentar til bildet.

Mens de fleste benytter anledningen til å rose Rihannas utseende, er det noen som kan styre sin begeistring for at Rihanna har valgt å legge ut bildet.

- Dette viser at hun ikke har noen klasse. Tenk deg at dette er en som barna våre lytter til. Hun burde heller laget porno, skriver en kvinne som heter Nika Singh-sookoo.

Rihanna selv har foreløpig ikke kommentert om bikiniglippen, men har tidligere ikke lagt skjul på at hun ikke har noe i mot å vise seg avkledd.

- Du finner alltid noe feil med kroppen din, noe du er ukomfortabel med og du føler alle kan se det du ser. Men jeg måtte konfrontere frykten min, og nå er jeg mer komfortabel jo mer naken jeg er, sa den flotte stjernen til bladet Woman's Fitness i mars.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trives med å være naken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer