Henriette Steenstrup prøvde seg på Tinder:

La ut barnebilde på sjekke-nettsted

- Jeg tiltrakk meg kanskje ikke de rette kandidatene, røper komikeren.

TINDER-TABBE: Henriette Steenstrup, her med kompis og kollega John Brungot, tråkket litt i salaten da hun opprettet Tinder-profil før hun møtte sin nåværende kjæreste, Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet
TINDER-TABBE: Henriette Steenstrup, her med kompis og kollega John Brungot, tråkket litt i salaten da hun opprettet Tinder-profil før hun møtte sin nåværende kjæreste, Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Henriette Steenstrup (43) har stått på scenen med showet «Åpent forhold», sammen med bestekompis John Brungot (40) i vinter.

De to har vært nære venner helt siden de gikk på Teaterhøgskolen, men noe forhold i ordets mest brukte forstand har de aldri hatt.

- Nei, gudskjelov! Om vi så hadde vært de to siste menneskene på jorden, ville det vært uaktuelt, sier Henriette til Se og Hør før begge åpner latterdøren.

Håpløs på nettdating

Brungot er godt gift og har to barn, mens Henriette er godt skilt - og har også to barn.

Det er nå omtrent halvannet år siden hun og skuespilleren Fridtjov Såheim (49) gikk hver til sitt etter ti års ekteskap.

Etter bruddet var Henriettes plan å leve alene og date litt på Tinder. Det gikk imidlertid ikke så bra ...

- Jeg er jo ikke så god på sånne ting, og valgte å legge ut et barnebilde av meg som profilbilde. Det er jo ikke helt ideelt, og tiltrakk seg helt feil folk.

- Det ble bare flaut, så jeg måtte få litt hjelp, forteller Henriette, og legger til:

- Men det ble ikke akkurat noen suksess, da heller. Folk trodde vel at det var en falsk profil eller noe sånt. Men jeg ble i alle fall en erfaring rikere, sier hun lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer