Henriette Steenstrup prøvde seg på Tinder:

La ut barnebilde på sjekke-nettsted

- Jeg tiltrakk meg kanskje ikke de rette kandidatene, røper komikeren.

TINDER-TABBE: Henriette Steenstrup, her med kompis og kollega John Brungot, tråkket litt i salaten da hun opprettet Tinder-profil før hun møtte sin nåværende kjæreste, Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet
TINDER-TABBE: Henriette Steenstrup, her med kompis og kollega John Brungot, tråkket litt i salaten da hun opprettet Tinder-profil før hun møtte sin nåværende kjæreste, Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet Vis mer

(Se og Hør): Henriette Steenstrup (43) har stått på scenen med showet «Åpent forhold», sammen med bestekompis John Brungot (40) i vinter.

LES MER: Ukens Se og Hør Extra er i salg nå.
LES MER: Ukens Se og Hør Extra er i salg nå. Vis mer

De to har vært nære venner helt siden de gikk på Teaterhøgskolen, men noe forhold i ordets mest brukte forstand har de aldri hatt.

- Nei, gudskjelov! Om vi så hadde vært de to siste menneskene på jorden, ville det vært uaktuelt, sier Henriette til Se og Hør før begge åpner latterdøren.

Håpløs på nettdating

Brungot er godt gift og har to barn, mens Henriette er godt skilt - og har også to barn.

Det er nå omtrent halvannet år siden hun og skuespilleren Fridtjov Såheim (49) gikk hver til sitt etter ti års ekteskap.

Etter bruddet var Henriettes plan å leve alene og date litt på Tinder. Det gikk imidlertid ikke så bra ...

- Jeg er jo ikke så god på sånne ting, og valgte å legge ut et barnebilde av meg som profilbilde. Det er jo ikke helt ideelt, og tiltrakk seg helt feil folk.

SKILLES SOM VENNER: Henriette Steenstrup og Fridtjof Såheim snakket åpent om tida der de to ble skilt under et lengre intervju på «Senkveld med Thomas og Harald». Video: TV 2 Vis mer

- Det ble bare flaut, så jeg måtte få litt hjelp, forteller Henriette, og legger til:

- Men det ble ikke akkurat noen suksess, da heller. Folk trodde vel at det var en falsk profil eller noe sånt. Men jeg ble i alle fall en erfaring rikere, sier hun lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

Ny, «handy» kjæreste

I dag har hun likevel fått seg kjæreste, Rune Assmann (48).

Hun bekreftet forholdet til Dagbladet i fjor, og under premieren på filmen «Norske byggeklosser» i februar, ankom paret med store smil.

- Ja, han er kjæresten min, sa hun og strålte som ei sol.

Rune var en bekjent Henriette møtte via mer tradisjonelle veier. Skjønt, helt vanlig var det likevel ikke.

Egentlig skulle hun nemlig finne en date til en god venninne. Det ble ikke full match mellom venninnen og ham. Men Henriette var såpass fornøyd med valget at hun beholdt ham selv.

- Han er faktisk veldig handy, så jeg slipper å tenke på slikt nå, sier Henriette Steenstrup til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Dere burde være hjemme og passe på barnet deres