- Lå to måneder i sengen og var inn og ut av sykehuset

Kristian Valen om ulykken.

TURBULENT TID: Kristian Valen åpner opp om den vanskelige perioden i et intervju med «God kveld Norge». Nå er han klar for comeback med sitt helt eget show. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
TURBULENT TID: Kristian Valen åpner opp om den vanskelige perioden i et intervju med «God kveld Norge». Nå er han klar for comeback med sitt helt eget show. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert

De siste årene har vært en real berg-og-dal-bane for komiker Kristian Valen (43).

I september 2016 ble han dømt til 21 dagers fengsel i Oslo tingrett for trusler mot offentlige tjenestemenn, og for å ha vært i besittelse av et plombert våpen på offentlig sted. Det aktuelle våpenet var en våpenetterligning, het det i dommen.

Valen erkjente seg ikke skyldig, og anket dommen. I november 2017 ble det klart at komikeren slipper fengsel for trusler mot politiet.

- Blir patetisk

I et nytt intervju med TV 2s «God kveld Norge» kommer det frem at 43-åringen har slitt med mye frustrasjon, særlig etter at det ble slutt med kjæresten gjennom mange år.

- Først så har du sjokket, så har du frustrasjonen, så har du sinnet, så har du det at du synes synd på deg selv, blir patetisk og alle de trinnene der, og jeg har vært gjennom alt, forklarer Valen til «God kveld Norge».

I intervjuet kommer det også frem at 43-åringen tidligere i år knakk åtte ribbein etter en ulykke i en trapp.

- Jeg lå to måneder i sengen og var inn og ut av sykehuset. Fikk kjedelige tabletter. Det var en tøff tid, sier 43-åringen.

PROMILLEPARODI: Kristian Valen er ikke redd for å gjøre narr av kjente profiler i sitt program «Kanal Valen». Nå er det Petter Northug og den mye omdiskuterte fyllekjøringen i sommer som får gjennomgå. Video: TVNorge Vis mer Vis mer

31 millioner på ti år

15 år er gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mestselgende komiker gjennom tidene. I august skrev Hegnar at komikeren har tjent hele 31 millioner kroner på ti år.

De siste to årene har imidlertid ikke vært like inntektsgivende for komikeren og musikeren.

Regnskapstall fra august viser at inntektene til Stavanger-mannens produksjonsselskap Deepwater Records & Entertainment falt med én million kroner til 2,2 millioner i 2017, ifølge Finansavisen.

Resultatet endte på minus 1,2 millioner, mot minus 1,3 millioner i 2016.

Overfor TV 2 håper derimot Valen på at lykken nå kan snu. Han er nemlig på vei tilbake i rampelyset, hvor han denne høsten blir aktuell med sitt eget show, «Åsted Valen».

LES OGSÅ: Raste ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer