Bella Hadid innrømmer:

La seg under kniven som 14-åring

Bella Hadid har lenge benektet ryktene om at hun har endret på utseende sitt.

SNUR PÅ FLISA: Bella Hadid innrømmer endelig at hun har benyttet seg av plastisk kirurgi. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
SNUR PÅ FLISA: Bella Hadid innrømmer endelig at hun har benyttet seg av plastisk kirurgi. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har supermodell Bella Hadid (25) flere ganger overrasket med ærlige innrømmelser fra privatlivet. Hun har blant annet delt åpenhjertig om sin mentale helse og alkoholproblemer, særlig i tilknytning til paparazziene og den overveldende oppmerksomheten hun får.

I flere år har også hun og søsteren Gigi Hadid (26) blitt utsatt for en rekke rykter om at de har fikset på utseende sitt.

Angrer på inngrep

Sommeren 2018 svarte Bella direkte på spekulasjonene om at hun har latt seg operere - eller endret på sitt ytre på andre måter.

- Folk tror at jeg har tatt masse kirurgi eller gjort ditt eller datt. Vet du hva? Vi kan ta en scanning av fjeset mitt, kjære, fortalte hun den gang til InStyle, og la til:

- Jeg er redd for å ta fillere i leppene mine. Jeg har ikke lyst til å ødelegge ansiktet mitt.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

Nå, fire år senere, har pipa fått en annen låt.

I et nytt intervju med Vogue innrømmer nemlig Bella at hun benyttet seg av plastisk kirurgi allerede som 14-åring.

Det er derimot en avgjørelse hun sier hun angrer på.

- Jeg skulle ønske jeg hadde beholdt nesa til mine forfedre. Jeg tror jeg ville ha vokst til å kle den, forteller hun til magasinet.

Benekter fillers

Hadid har blitt anklaget for å ha besøkt en plastikkirurg med fotografier av supermodellen Carla Bruni, som hun ofte har blitt sammenliknet med. Hun har blitt beskyldt for å ha løftet øynene, «barbert» kjeven og fylt leppene. Ifølge henne selv stemmer ikke noe av dette.

- Folk tror jeg har køddet med ansiktet mitt på grunn av ett bilde av meg som tenåring hvor jeg så oppblåst ut. Jeg er ganske sikker på at du ikke ser lik ut nå som du gjorde da du var 13, ikke sant? Jeg har aldri tatt fillers. La oss bare få en slutt på det, sier 25-åringen til Vogue.

Supermodellen understreker videre at hun ikke har noe imot fillers, men at det ikke er noe for henne.

- På grunn av alle beskyldningene har folk fått meg til å føle at jeg ikke fortjener noe av dette. Folk har alltid noe å si, men det jeg har å si er at jeg alltid har blitt misforstått - både i bransjen og av menneskene rundt meg.

LES OGSÅ: - Håper folk ser at dette er fake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer