Jana Kramer:

La seg under kniven like før skilsmissen

Stjernen viser frem de nye brystene etter bruddet.

SKILLES: Etter seks år med ekteskap skal paret skille seg. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB
SKILLES: Etter seks år med ekteskap skal paret skille seg. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«One Three Hill»-stjernen Jana Kramer (37) og mannen Mike Caussin (34) har gjentatte ganger fått kjenne på prøvelser i ekteskapet. I seks år har de likevel stått ved hverandres side, før det tidligere i vår ble kjent at paret skulle gå hvert til sitt.

Utroskapmeldinger og flertalls spontanaborter har preget forholdet mellom countrysangeren og fotballspilleren, og i en tårevåt video forteller førstnevnte om det vanskelige bruddet.

Sammen deler de barna Jolie (5) og Jace (2), som tobarnsmoren er hyppig med å dele bilder av på sin Instagram-konto.

Etter en kort pause fra sosiale medier er hun nå tilbake igjen, og viser fansen resultatet etter en tur til plastikkirurgen ifølge People.

- Elske meg selv

I 163 episoder med podkasten «Whine Down with Jana Kramer og Michael Caussin» - som nå har fjernet 34-åringens navn fra tittelen - har paret tatt for seg ekteskapsproblem og alle opp- og nedturene som medfølger et forhold.

Nå ser det imidlertid ut til at podkasten blir Kramers egne plattform. Her har hun snakket ut om blant annet brystoperasjonen som fant sted like før skilsmissen ble annonsert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer