Jana Kramer:

La seg under kniven like før skilsmissen

Stjernen viser frem de nye brystene etter bruddet.

SKILLES: Etter seks år med ekteskap skal paret skille seg. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB
SKILLES: Etter seks år med ekteskap skal paret skille seg. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«One Three Hill»-stjernen Jana Kramer (37) og mannen Mike Caussin (34) har gjentatte ganger fått kjenne på prøvelser i ekteskapet. I seks år har de likevel stått ved hverandres side, før det tidligere i vår ble kjent at paret skulle gå hvert til sitt.

Utroskapmeldinger og flertalls spontanaborter har preget forholdet mellom countrysangeren og fotballspilleren, og i en tårevåt video forteller førstnevnte om det vanskelige bruddet.

Sammen deler de barna Jolie (5) og Jace (2), som tobarnsmoren er hyppig med å dele bilder av på sin Instagram-konto.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Etter en kort pause fra sosiale medier er hun nå tilbake igjen, og viser fansen resultatet etter en tur til plastikkirurgen ifølge People.

- Elske meg selv

I 163 episoder med podkasten «Whine Down with Jana Kramer og Michael Caussin» - som nå har fjernet 34-åringens navn fra tittelen - har paret tatt for seg ekteskapsproblem og alle opp- og nedturene som medfølger et forhold.

Nå ser det imidlertid ut til at podkasten blir Kramers egne plattform. Her har hun snakket ut om blant annet brystoperasjonen som fant sted like før skilsmissen ble annonsert.

I et nytt bilde på Instagram viser hun frem resultatet av operasjonen med en melding til den støttende fansen:

«Jeg er takknemlig til alle dere som har hjulpet meg med å finne min styrke. Ingen kan ta det fra meg igjen», skriver Kramer under bildet der hun debuterer de nye brystene.

Hun forteller idet hun inngår et nytt kapittel i livet, at den nye versjonen av seg selv skal være «fri».

«Hun er glad. Selv når hun er alene.....», skriver «I Got the Boy»-sangeren.

I kommentarfeltet strømmer det inn omtenksomme meldinger til 37-åringen, deriblant «90210»-stjernen, Tori Spelling (47).

«Jeg elsker deg for at du har funnet din vakre, indre stemme. Vi er alle takknemlige for din styrke. Du inspirere alle oss mødre. Elsker deg», skriver hun.

- PTSD

Det er likevel ikke første gangen kjendisparet separeres.

I september 2016 gikk nemlig paret fra hverandre etter at Caussin hadde vært utro mot 37-åringen, men ble senere gjenforent i 2017 og fornyet ekteskapsløftene det samme året.

Utroskapen ble også et tema i deres podkast, der Kramer kunne fortelle om sjokket idet en melding ramlet inn i innboksen. Det var nemlig ikke første gangen hun har fått en direktemelding om utroskap i sitt forhold med Caussin.

- Det som suger mest er at jeg ikke automatisk kan tenke: Jeg kan stole på ham 1000%, han hadde aldri gjort det, fortalte Kramer den gang.

Senere i podkasten innrømmer Kramer at hun synes det var vanskelig å ta opp anklagene med mannen sin, i frykt for at han skulle lyve om situasjonen.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

- Jeg har nesten en sånn rar form for PTSD (Posttraumatisk stresslidelse, journ.anm.), der jeg går gjennom direktemeldingene mine og prøver å se om sannheten skal komme frem der igjen, forklarer hun i episoden.

Hun forteller også at Caussin prøvde å lyve til henne den første gangen han var utro, men da hadde hun bevis hun kunne konfrontere ektefellen sin med.

LES OGSÅ: - Følte meg presset til å gifte meg med han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer