OPERERTE NESEN: Linni Meister har lenge slitt med betente bihuler og la seg nylig under kniven for å bli kvitt plagene.  Foto: Stella Pictures
OPERERTE NESEN: Linni Meister har lenge slitt med betente bihuler og la seg nylig under kniven for å bli kvitt plagene. Foto: Stella Pictures Vis mer

La seg under kniven igjen

- Jeg er utrolig glad for at jeg har tatt denne operasjonen, sier Linni Meister

Publisert
SEOGHØR.NO: Modellen Linni Meister (26) har tidligere vært åpen om at hun har pyntet på utseendet ved hjelp av plastisk kirurgi.

Nå har 26-åringen ifølge Her og Nå lagt seg under kniven igjen, men denne gangen er det for å puste bedre. Linni har betente bihuler og har vært kronisk tett i nesen.

- Jeg har lenge slitt med bihulene, betennelser og tett nese. Den siste tiden har det vært såpass ille at jeg har bestemt meg for å ta en operasjon, sier Linni til bladet.

Ifølge Meister har plagene ført til dårlig luktesans, i tillegg til at hun slet med å trene. Hun var på forhånd redd for å miste sin karakteristiske lyse stemme, men forteller at alt er fint etter inngrepet. 

- Jeg er utrolig glad for at jeg har tatt denne operasjonen. Det var verdt smerten. Det er deilig endelig å være frisk, sier hun.
  

Ettbarnsmoren har spilt inn tre sesonger av sitt eget realityshow «Linni», er en av Norges mest populære bloggere og er for tiden i gang med innspillingen av TV2s nye satsning «Tigerstaden».


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Derfor tok jeg silikon i puppene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer