La seg under kniven før datterens bryllup

Kim Kardashians mor nøyer seg ikke med å kjøpe ny kjole til begivenheten.

HAR OPERERT: Kim Kardashians vakre mor, Kris Jenner, skal ha lagt seg under kniven for å kunne se best mulig ut under datterens bryllup i august. Her er hun avbildet på «Unknown»-premieren i Los Angeles i februar - før ansiktsløftningen.  Foto: Stella  Pictures
HAR OPERERT: Kim Kardashians vakre mor, Kris Jenner, skal ha lagt seg under kniven for å kunne se best mulig ut under datterens bryllup i august. Her er hun avbildet på «Unknown»-premieren i Los Angeles i februar - før ansiktsløftningen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag denne uken skrev Seher.no at reality- og sosietetskjendisen Kim Kardashian (30) vil slå på stromtromma, med opptil tusen gjester, når hun gifter seg med basketballstjernen Kris Humphries (26) - angivelig den 20. august.

Den vakre TV-stjernen ønsker at bryllupet skal bli en like stor bevigenhet som prins William og Kates bryllup i april, og bryllupsdagen skal bli vist på TV-kanalen E!

Men det er ikke bare Kim selv som ønsker å gjøre det meste og beste ut av bryllupsdagen. 30-åringens driftige mor, Kris Jenner (55), har nemlig lagt seg under kniven som en del av bryllupsforberedelsene. Årsaken? Å se best mulig ut i det TV-sendte bryllupet, så klart! Det sier en kilde til New York Daily News.

Inngrepet skulle angivelig forbli en vel bevart hemmelighet inntil videre, men Jenners yngste datter, Khloe Kardashian (27), bekreftet denne uken at moren har tatt en ansiktsløftning.
 
- Hun ser fantastisk ut. De sier at det er vanlig å ha mye hevelser i omtrent en uke etterpå, men jeg la ikke merke til det engang, sier hun til New York Daily News.

Ifølge ContactMusic vil ansiktsoperasjonen bli vist i en kommende episode av realityserien «Keeping Up With The Kardashians». En forsmak på innslaget avslører ifølge nettsiden at Kim måtte trøste og forsikre mamma Kris om at hun gjorde det riktige før inngrepet.

- Helt ærlig, jeg har aldri hatt en like stressende morgen i livet mitt før, skal Kris uttale klagende i teaseren.

Forretningskvinnen Jenner skal ha fått utført operasjonen for omtrent en måned siden. Men det  har ikke hindret henne i å fortsette og farte rundt - og planlegge Kims storslagne bryllup, noe som ikke har gått helt knirkefritt. Ifølge New York Daily News' kilde har mor og datter nemlig kranglet om hvor mye bryllupet skal koste.

- Jenner tenker som en forretningskvinne og er optatt av hvordan familien kan tjene på giftermålet. Kim ønsker på den annen side å være sikker på at bryllupet blir en så overdådig begivenhet som mulig, uansett hva det måtte koste, forklarer kilden. 

Kardashian-familien vil nok tjene gode penger på salg av bilderettighetene og få mye inntekter fra sponsorer, men det spørs altså hvor mye overskuddet vil ende på - og om mamma Jenner har tatt med ansiktsløftningen i beregningen eller ikke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva driver du med, pappa?   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer