AVHENGIG AV SMERTESTILLENDE: Aerosmith-vokalist har de siste ti årene slitt med store smerter etter flere ulykker under rockekonserter. Det har gjort ham avhengig av smertestillende medisiner. Foto: AP/Scanpix
AVHENGIG AV SMERTESTILLENDE: Aerosmith-vokalist har de siste ti årene slitt med store smerter etter flere ulykker under rockekonserter. Det har gjort ham avhengig av smertestillende medisiner. Foto: AP/ScanpixVis mer

La seg selv inn på avvenning

Rockestjernen søker hjelp før det er for sent...

SEHER.NO: De brå dødsfallene til popsangeren Michael Jackson og filmstjernen Brittany Murphy - som begge knyttes til avhengighet av smertestillende medisiner - har nå fått Aerosmith-vokalist Steven Tyler (61) til å legge seg selv inn på en avhengighetsklinikk.

Rockestjernen sier selv til bladet People at han har blitt avhengig av reseptbelagte medisiner i løpet av de siste ti årene, på grunn av sitt harde turnéliv.

- Jeg elsker Aerosmith, jeg elsker å opptre som vokalist i Aerosmith. Jeg er takknemlig for all kjærlighet og takknemlighet jeg får, mens jeg rydder opp i livet mitt.

- Med hjelp av familien min og profesjonelle leger tar jeg ansvar for håndteringen av smertene mine. Jeg lengter etter å stå på scenen igjen med bandkollegene mine, Joe Perry, Joey Kramer, Tom Hamilton og Brad Whitford, sier Tyler.

Resten av Aerosmith-medlemmene uttrykte i november stor bekymring for Stevens helse, etter at han signaliserte at han ville ta en to års pause fra bandet.

- Han har gjort noen dårlige valg, og han har negative ting i livet sitt nå som påvirker ham, sa Joey Kramer til People.

Tyler har i løpet av sin lange rockekarriere vært involvert i en rekke ulykker på scenen- som har bidratt til smertene han nå sliter med.

I august brakk han skulderen og måtte sy 20 sting i ryggen og bakhodet, etter at han falt av scenen under en konsert i byen Buffalo.

Stevens datter Liv Tyler - kjent fra blant annet "Ringenes Herre"-filmene - er glad for at faren endelig tar ansvar for sin egen helse.

- Familien min og jeg elsker ham, og er så glad for at han er modig nok til å ta ansvar for behandlingen av smertene sine, ikke bare for sin egen skyld, men også for familien, hans venner og fans, sier hun til People.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: - Soverommet var fullt av piller