ENDELIG FRI: Hollywood-stjernen slappet av med yacht- og Europa-ferie sammen med familien i sommer, som her i Portofino i Italia. Men etter ferien ville han visst legge utskeielsene bak seg - og la seg inn til detox. Foto: Splash News/All Over Press
ENDELIG FRI: Hollywood-stjernen slappet av med yacht- og Europa-ferie sammen med familien i sommer, som her i Portofino i Italia. Men etter ferien ville han visst legge utskeielsene bak seg - og la seg inn til detox. Foto: Splash News/All Over PressVis mer

La seg inn til behandling etter ferien

Filmstjernen Denzel Washington ble visst litt for løssluppen da han tok seg sommerferie.

SEOGHØR.NO: Den dobbelt Oscar-vinnende skuespilleren Denzel Washington (59) er kjent for å gå inn i rollene sine for fullt.

Da er det kanskje ikke så rart om han føler for virkelig å koble av når han først tar seg fri.

Ifølge TMZ var det nettopp dét 59-åringen gjorde i sommer, da han blant annet ferierte på en luksusyacht sammen med kona Pauletta (62).

Filmstjernens sommer, som også ble tilbragt i Portofino i Italia og i Paris, var nemlig preget av mye og massiv festing, ifølge TMZs kilder.

Vel hjemme i USA bar det derfor rett til et behandlingshjem i Orange County, California, der «Flight»-stjernen skal ha tilbragt over to uker for en «detox» etter den svært festlige ferien.

Den profesjonelle behandlingen var ikke bare myntet på alkoholinntaket, sier en kilde til TMZ. I tillegg til detox-behandlingen skal Denzel ha fått hjelp både av en ernæringsfysiolog, en persolig trener og en egen kokk under oppholdet.

HYGGET SEG: Denzel Washington avbildet i Paris i juni, i forbindelse med at han spiste middag med kona Paulette og artist Lenny Kravitz. Her ser det ut til at han har møtt noen fans ved luksusrestauranten La Sociétés parkeringstjeneste.  Foto: Stella Pictures
HYGGET SEG: Denzel Washington avbildet i Paris i juni, i forbindelse med at han spiste middag med kona Paulette og artist Lenny Kravitz. Her ser det ut til at han har møtt noen fans ved luksusrestauranten La Sociétés parkeringstjeneste. Foto: Stella Pictures Vis mer

I Paris i slutten av juni spiste han middag på restauranten La Société sammen med kona, artisten Lenny Kravitz (50) og hans date, der maten er i en prisklasse på mellom 400 og 1200 kroner ifølge TripAdvisor.

Nå skal skuespilleren, som tidligere i år fullførte innspillingen av actionthrilleren «The Equalizer», ha sjekket ut etter behandlingen - og er sikkert parat til å ta neste filmrolle på strak arm.

«The Equalizer» har norgespremiere 26. september.

LES OGSÅ: Her er den nye nett-farsotten blant stjernene