PÅ REHAB: David Arquette har lagt seg inn på rehab for å få bukt med alkoholproblemer og depresjon.  Foto: All Over Press
PÅ REHAB: David Arquette har lagt seg inn på rehab for å få bukt med alkoholproblemer og depresjon. Foto: All Over Press Vis mer

La seg inn på rehab

- Han er veldig deprimert.

Publisert
SEHER.NO:  Det har vært noen tøffe måneder for «Skrik»-stjernen David Arquette (39) etter at det i oktober ble kjent at han og kona, Courteney Cox (46), skulle skilles.

Og nå har skuespilleren bestemt seg for å søke hjelp, skriver People.
 
Ifølge Arquettes talspersoner har han lagt seg inn på rehab for å få bukt med «problemene», men talspersonene ønsker ikke å si noe om hva problemene går ut på.

Ifølge kilder har imidlertid skuespilleren lagt seg inn for å få hjelp med sitt alkoholmisbruk, samt personlige problemer.

- Han er der for drikkingen og depresjon, men ikke narkotika. Rehab var uunngåelig. Han sliter med et knust hjerte. Han takler ikke alle forandringene i livet sitt. Alle de indre demonene hans kom ut, sier en kilde til People.

I et ferskt intervju med radiovert Howard Stern sa Arquette at hans psykolog, som han møter én gang i uken, trodde han var iferd med å få et «nervøst sammenbrudd», og skuespilleren innrømmet samtidig at han har «drukket mye».

- Alle er bekymret for meg. Når jeg drikker blir jeg helt gal, sa Arquette i intervjuet.

Ifølge kilder nær stjernen skal det være bruddet med Cox som har satt ham helt ut av spill.

- Han takler rett og slett ikke situasjonen særlig bra. Han er veldig deprimert, sier kilden.

Arquette får imidlertid støtte av sin ekskone, etter at han la seg inn på rehab.

Til People forteller Courteney Cox at hun beundrer Arquette for at han søker hjelp.

- Jeg beundrer David og hans valg om å ta grep og forandre livet sitt. Jeg elsker og støtter ham, sier «Cougar Town»-stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Sammenbruddet var kun en spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer