La seg inn etter sex-skandalene

- Han innså at han trengte hjelp for å redde ekteskapet.

KLARER HAN Å REDDE EKTESKAPET?: Jesse James har nå lagt seg inn på et hemmelig behandlingssenter i et forsøk på å redde ekteskapet med filmstjernen Sandra Bullock. Foto: All Over Press
KLARER HAN Å REDDE EKTESKAPET?: Jesse James har nå lagt seg inn på et hemmelig behandlingssenter i et forsøk på å redde ekteskapet med filmstjernen Sandra Bullock. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ekteskapet mellom Oscar-vinneren Sandra Bullock og TV-stjernen Jesse James, er i krise etter at fire kvinner i løpet av kort tid har stått frem og hevdet de har vært hans elskerinner.

Nå har Jesse - som har vært gift med Sandra Bullock i fem år - ifølge People sjekket seg selv inn på en klinikk for å profesjonell hjelp til å takle skandalene og å lære å holde seg på den smale sti i fremtiden.

Foreløpig er det ikke kjent hvilken klinikk Jesse har lagt seg inn på, eller hvor lenge han skal bli der.

- Jesse sjekket inn på et på et behandlingssenter for å få hjelp med personlige problemer. Han innså at dette var helt nødvendig for å redde seg selv, sin familie og sitt ekteskap, sier en talsmann for James til People.

Talsmannen hevder at dette var James' egen ide, og ikke noe han gjør etter å ha fått et ultimatum fra sin sårete kone, som mandag brått flyttet ut av parets hjem i West Hollywood, til en hemmelig adresse.

Jesse har tre barn fra tidligere forhold, som nå må klare seg uten faren på ubestemt tid. Den yngste, datteren, Sunny, ble adoptert av Bullock etter at de to giftet seg i 2005.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!   

LES OGSÅ: Flyttet ut etter sex-skandalene