Mariah Careys dyre juveler:

La på svøm med diamanter til 4 millioner

Mariah Carey lever opp til divastempelet.

ALT SOM GLITRER: Popstjernen Mariah Carey elsker å pynte seg med gull og edle stener, og favoritten er diamanter. Her med et enormt diamanthalsbånd under Oscarutdelingen tidligere i år. FOTO: NTB Scanpix
ALT SOM GLITRER: Popstjernen Mariah Carey elsker å pynte seg med gull og edle stener, og favoritten er diamanter. Her med et enormt diamanthalsbånd under Oscarutdelingen tidligere i år. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er ingen hemmelighet at sangeren Mariah Carey (47) elsker livet i rampelyset, og under en nylig tur til Israel, så hun sitt snitt til en improvisert fotoshoot i Dødehavet.

Sangeren overrasket fansen med et svært sexy bilde på Instagram. Tobarnsmoren er fotografert på vei opp av vannet, iført en dristig leopard-badedrakt med rikelig kløft på utstilling.

Diamanter for millioner

Det oppsiktsvekkende er likevel «Touch my body»-sangerens valg av tilbehør.

Artist-divaen hadde nemlig tatt på seg en stor samling edle stener for den friske dukkerten, og skal ifølge avisen Daily Mail vært ikledd diamanter for godt over fire millioner kroner!

#deadsea #israel

Et innlegg delt av Mariah Carey (@mariahcarey)

Blant annet har hun på seg et enormt halskjede med diamanter, som hun fikk av eksforloveden James Packer (49).

Bare halssmykket skal være verdt over fire millioner kroner. I tillegg har sangeren diamant-øreringer, og det som ser ut som en rekke edle armbånd.

På turné med Lionel

Sangeren har også delt et bilde, der hun flyter på ryggen i Dødehavet. Mariah var i Israel for å promotere sine nye hudprodukter.

Hun fikk også tid til noen fridager før hun går løs på resten av konsertene hun skal ha i Caesar’s Palace i Las Vegas. Deretter reiser hun videre ut på turné med Lionel Richie frem til oktober.

Fant tilbake til eksen

Et annet oppsiktsvekkende bilde på Instagram var av Mariah og av-og-på-kjæresten Bryan Tanaka (34). De to delte et bilde sammen fra en vinkjeller.

Mariah Carey kjører gummibåt på romantisk ferie. Video licensed from Splash News Vis mer

- Vi er en vinkjeller med 250 000 flasker vin verdt 24 millioner dollar! Det beste med opplevelsen var å dele det med denne vakre dronningen, skrev Tanaka på sin Instagram under bildet med ham og Mariah.

47-åringen skal den siste tiden ha levd singellivet, men bildet med Bryan hinter nå om at paret er gjenforent med hverandre.

Brøt forlovelsen

GIGANT-RING: Mariah Carey fikk en enorm diamantring til en verdi av 65 millioner kroner, da eks-kjæresten James Packer gikk ned på kne. FOTO: NTB Scanpix

GIGANT-RING: Mariah Carey fikk en enorm diamantring til en verdi av 65 millioner kroner, da eks-kjæresten James Packer gikk ned på kne. FOTO: NTB Scanpix

Vis mer

Det var i fjor høst at Mariah brøt forlovelsen med den steinrike forretningsmannen James Packer. Paret planla et overdådig bryllup, og James overøste kjæresten med kostbare smykker - blant annet en gigantisk diamantring verdt 65 millioner kroner!

Carey har vært gift to ganger tidligere og har tvillingene Monroe og Moroccan (5) med eksmannen og skuespilleren Nick Cannon (36).

De to har bevart vennskapet på grunn av barna og feirer stadig høytider sammen.

LES OGSÅ: Kom i undertøyet på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer