MISTET POKALEN: Kim Daniel Sannes innrømmer at han var fryktelig skuffet over at han ikke vant «Skal vi danse». Foto: FameFlynet Norway
MISTET POKALEN: Kim Daniel Sannes innrømmer at han var fryktelig skuffet over at han ikke vant «Skal vi danse». Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Lå på sofaen i tre døgn etter tapet

Nå snakker Kim Daniel Sannes om tiden etter «Skal vi danse»-finalen.

SEOGHØR.NO: Sammen med Elena Bokoreva Wiulsrud, danset Kim Daniel Sannes (27) seg helt fram til finalen i årets «Skal vi danse» på TV 2. Nå innrømmer han at han tok tapet for den tidligere Idol-stjernen Eirik Søfteland tungt. Etter finalen droppet han pressemøte og dro hjem.

– Jeg var vel redd for å si noe jeg kom til å angre på i ettertid. Jeg var skuffet og lei meg, og da er det fort gjort å prate litt fortere enn du tenker, så da slo det meg at det var lurt og bare ikke pratet med noen, sier Sannes til VG.

På det meste danset han ti timer om dagen i de to månedene konkurransen varte.

– Jeg lå på den sofaen i tre døgn, så yndlingsserier og spiste mat. Det var veldig deilig for meg, som alltid har så mye energi, å føle på at jeg også kunne bli sliten. Både fysisk og mentalt var jeg helt andre steder, og jeg merket at kroppen har fått seg en trøkk. Jeg har fått senebetennelser i skuldrene, samt et eller annet med hoften. Mentalt var det noe med det at fokuset ble så sterkt på målet, at alt det andre som venner, familie, kjæreste forsvant. Det har vært veldig intenst, sier Sannes til VG.

Se video fra finalefesten her: