GJEVT MØTE: Beyoncé Knowles portretterer Etta James i filmen "Cadillac Records". Her opptrer de to sammen under Fashion Rocks 5. september. Foto: All Over Press
GJEVT MØTE: Beyoncé Knowles portretterer Etta James i filmen "Cadillac Records". Her opptrer de to sammen under Fashion Rocks 5. september. Foto: All Over PressVis mer

La på seg ti kilo for filmrolle

... men vektøkningen var ikke hva sangstjernen fryktet mest.

SEHER.NO: Beyoncé Knowles (27) har måttet spise alt hva hun orker for å spille rollen som jazz- og blues-stjernen Etta James i den kommende filmen "Cadillac Records".

Mens hun måtte ned ti kilo for rollen som Deena i "Dreamgirls", skal ryktene ha det til at Knowles måtte opp like mange kilo for rollen som Etta.

Og kiloene har kommet kjapt, for denne jenta elsker å spise!

- Jeg kommer til å spise for Amerika i julen for å få litt mer "junk in my trunk", sa Beyoncé etter at innspillingen av "Dreamgirls" var ferdig, og siktet til stumpen som forsvant i takt med vektnedgangen.

Men jenta forteller at vektøkningen i seg selv ikke var den hardeste delen av forvandlingen.

Det verste var nemlig da hun bestemte seg for å besøke et drop-in-senter for narkotika-avhengige Brooklyn i New York, hvor hun studerte spørsmål rundt James' forhold til dop.

- Jeg var virkelig redd. Jeg visste ikke hva jeg skulle forberede meg på, for jeg har aldri sett noe slikt før i livet, sier hun til Contactmusic.

Beyoncés besøk på senteret ga, ifølge henne selv, dypere inntrykk enn hun noen gang hadde forestilt seg.

- Jeg ville ikke stille spørsmål som kunne virke upassende, men menneskene der var veldig åpne, slik at jeg har fått en ganske ny forståelse for ting. Jeg dømmer aldri, men må innrømme at jeg aldri har forstått at folk som har barn kan falle så langt ned i avhengighet at de lar alt fly av gårde, sier hun ifølge Contactmusic.

Beyoncé debuterte på lerretet i 2001 som skuespiller da hun sammen med Mekhi Phifer spilte i MTV-fjernsynsfilmen "Carmen: A Hip Hopera".

Senere har hun blant annet spilt i "Austin Powers in Goldmember", "The Fighting Temptations" og "Den rosa panteren".

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Nå er de begge popstjerner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.