La på seg etter avvenning

Pete Doherty klarte endelig å bli rusfri, men klarer ikke slutte å spise.

OPP I VEKT: Pete Doherty har lagt på seg mange kilo etter at han ble rusfri.  Foto: All Over Press/Stella Pictures
OPP I VEKT: Pete Doherty har lagt på seg mange kilo etter at han ble rusfri. Foto: All Over Press/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter årevis med rusmisbruk har endelig «Babyshambles»-stjernen Pete Doherty (33) roet ned sin destruktive rockelivsstil. Den siste tiden har det vært stille rundt vokalisten og det virker som Doherty endelig har fått kontroll over livet sitt og klart å slutte med narkotika. 

Nylig var han på det berømte roseballet i Monaco og var nærmest ugjenkjennelig. Da han ruset seg var musikeren svært tynn, men nå har han lagt på seg betraktelig.

- Rockeren så dobbel så stor ut sammenlignet med sine rusfylte dager. Petes ansikt virket hovnet opp, trolig fordi han har blitt rusfri, skriver Daily Mail. 

Doherty har flere ganger skapt overskrifter på grunn av sin ville livsstil og har blitt arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand og besittelse av kokain, heroin ketamin og marijuana.

33-åringen har fått massiv oppmerksomhet for sine turbulente forhold til kjendiskvinner som Kate Moss og Amy Winehouse, som også skal ha misbrukt rus. Amy fikk en tragisk skjebne da hun døde av alkoholforgiftning i fjor sommer, mens Kate har lagt den vonde tiden bak seg og giftet seg nylig med kjæresten Jamie Hince.

Doherty har flere ganger vært inn og ut av rehabilitering, men nå ser det ut til at han har bestemt seg for å bli rusfri og tar medisin mot abstinensene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hjemsøkes av Winehouse-spøkelse   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer