La på seg 40 kilo på ett år - med vilje!

- Jeg prøvde å bli tjukk, avslører «Farmen»-deltager Kim André Ågedahl.

SE, SÅ TJUKK: - Jeg prøvde å bli tjukk, jeg har jo vært tynn som en strek hele livet. Derfor prøvde jeg å legge på meg. Etter hvert ble jeg ertet av kamerater og slikt, og slanket av meg kiloene på tre måneder, sier Kim André Ågedal til Seher.n Foto: Privat
SE, SÅ TJUKK: - Jeg prøvde å bli tjukk, jeg har jo vært tynn som en strek hele livet. Derfor prøvde jeg å legge på meg. Etter hvert ble jeg ertet av kamerater og slikt, og slanket av meg kiloene på tre måneder, sier Kim André Ågedal til Seher.n Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke skrev «God kveld, Norge» at en av deltagerne, Kim André Ågedal (24), har slanket seg nesten 40 kilo på tre måneder. I saken kommer det derimot ikke frem hverken hvor mye Ågedal veide før han slanket seg, eller hvor mye han veier nå.

Til Seher.no avslører 27-åringen at han også først la på seg disse 40 kiloene med vilje.

- Jeg prøvde å bli tjukk, jeg har jo vært tynn som en strek hele livet. Derfor prøvde jeg å legge på meg. Etter hvert ble jeg ertet av kamerater og slikt, og slanket av meg kiloene på tre måneder, forteller han til Seher.no.

Kim André veide 107,5 kilo på det meste. Nå veier han mellom 85 og 86 kilo. Slanking påbegynte han like før 2007.

- Du prøvde altså både å bli tjukk og å bli tynn?

- Ja. Og etter at jeg ble tjukk, brukte jeg tre måneder på å gå ned igjen. Folk trodde jeg gikk på speed eller noe.

Fra å veie godt over 100 kilo, gikk «Farmen»-deltageren ned til 73,5 kilo - blant annet ved å trene opp til fire ganger daglig.

- Hvordan følte du deg da du veide 107,5 kilo?

- Det var greit det altså, men det var jævlig tungt å jakte og slikt. Jeg følte meg som en hvalross, så det var godt å bli tynn igjen, forteller Ågedal.

Tirsdag skrev Se og Hør at en av de andre «Farmen»-deltagerne, Kim Sondre Krantz Hagen (28) har gått ned 43 kilo. Ifølge «God kveld Norge» var han også gjennom fettsuging. Fettsuging var derimot aldri noe Kim André vurderte under sin tjukke periode i livet.

- Nei, jeg har en jernvilje, og visste at jeg ville gå ned hvis jeg prøvde. Fettsuging har nok aldri vært tingen for meg. Men det er bra for ham at det fungerte, slik at han slapp å slite seg ut. Jeg skjønner godt at enkelte velger å gjøre det på den måten. Kanskje er man småtjukk fra dag én i livet, og da er jo fettsuging jæskla lettvint.

Kim André visste faktisk ikke at «Farmen»-konkurrenten har vært så rund som bildene i tirsdagens Se og Hør viser.

- Jeg visste at han hadde gått ned en del, men ikke at det var snakk om over 40 kilo. Han så spesiell ut - akkurat som meg, sier Kim André Ågedahl til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Pustet dypt inn for ikke å bryte ut i gråt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer