La på seg 40 kg - så kom Hellstrøm

Marte Kilde har lagt på seg over 40 kilo etter at hun ble kjæreste med Lars. Nå bønnfaller hun Hellstrøm om kostholdsregime-hjelp.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Samboerparet Marte Kilde (23) og Lars Valheim (22) ble sammen som 17-åringer, og bor i dag på Gjøvik.

Lars er veldig glad i kaloririk mat, og Marte har tatt kontakt med Eyvind Hellstrøm (65) for å  be kjendiskokken om hjelp til å legge om parets kostholdsvaner:

- Jeg har lagt på meg veldig mye etter at jeg ble sammen med Lars. Jeg har gått opp fra 60 kilo til 100 på fem år. Jeg føler jeg har gjort alt jeg kan for å gå ned i vekt, men da trenger jeg støtte fra Lars, forteller hun i torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme».

- Jeg er veldig glad i ferdigmat som pizza og pølser. Det er enkelt å servere og lett å ete, og for meg fungerer det helt fint, sier Valheim.

KJÆRESTEKILO: Marte Kilde fra Gjøvik forteller til Eyvind Hellstrøm at hun har lagt på seg over 40 kilo etter at hun ble kjæreste med Lars. Det har gjort henne både frustrert og deprimert. Nå skal Hellstrøm hjelpe samboerparet med å legge om kostholdet. Foto: TV 3
KJÆRESTEKILO: Marte Kilde fra Gjøvik forteller til Eyvind Hellstrøm at hun har lagt på seg over 40 kilo etter at hun ble kjæreste med Lars. Det har gjort henne både frustrert og deprimert. Nå skal Hellstrøm hjelpe samboerparet med å legge om kostholdet. Foto: TV 3 Vis mer

Hellstrøm er sjokkert over matvanene til paret, og krever at 22-åringen bidrar til at de to legger om kostholdet:

FETT OG KALORIER: Lars Valheims kosthold har bestått av kaloririk, næringsfattig og fet mat - det har gjort at både han og kjæresten Marte har lagt på seg flere titalls kilo. Her demonstrerer Hellstrøm hvor mye frityrolje har å si for kaloriinnholdet i pommes frites. Foto: TV3
FETT OG KALORIER: Lars Valheims kosthold har bestått av kaloririk, næringsfattig og fet mat - det har gjort at både han og kjæresten Marte har lagt på seg flere titalls kilo. Her demonstrerer Hellstrøm hvor mye frityrolje har å si for kaloriinnholdet i pommes frites. Foto: TV3 Vis mer

- Lars, det har noen vanvittige konsekvenser. Marte blir tjukkere og tjukkere. Du skal være mer enn innstilt på å prøve, sier kjendiskokken strengt.I episoden prøver Hellstrøm å lære samboerparet om hvordan frityrsteking og andre måter å tilbrede rettene på påvirker kaloriinnholdet i maten.

- Jeg fikk en aha-opplevelse da jeg skjønte hvor mye bare å frityrsteke en potet kunne gjøre. Jeg har hele tiden visst at det var usunt det jeg spiste, men jeg visste ikke at det var usunt, sier Valheim i episoden.

Hvordan det går med samboerparet og deres kostholdsregime, kan du se i «Hellstrøm rydder opp hjemme», som sendes torsdag klokken 20.30 på TV3.

Se klipp fra programmet øverst i saken!

LES OGSÅ: - Du må velge mellom kona og Nugatti

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer