La på seg 23 kilo muskler

Shia LaBeouf følte seg for liten da han så hvem han skulle spille mot.

ACTIONSTJERNE: Shia LaBeouf har tidligere gjort stor suksess i «Transformers»-filmene. Her er han i aksjon i sin siste film «Lawless». Foto: Richard Foreman, Jr.  SMPSP
ACTIONSTJERNE: Shia LaBeouf har tidligere gjort stor suksess i «Transformers»-filmene. Her er han i aksjon i sin siste film «Lawless». Foto: Richard Foreman, Jr. SMPSP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Transformers»-stjernen Shia LaBeouf (26) er på vei oppover i Hollywood med flere store filmroller. Men han måtte også opp i vekt for sin nye rolle i filmen «Lawless».

- Jeg har trent hardere enn noen andre i denne filmen. Da jeg fant ut at jeg skulle spille mot Tom Hardy, skjønte jeg at min vanlige matchvekt på 59 kilo var for lite. Så jobbet jeg i to måneder med å gå opp til 82 kilo, mens han måtte bli lettere. Det syns alle var en god ide, for at vi skulle ligne så mye på en familie som mulig, sier han til nettstedet ET Online.

De to skuespillerene har rollene som brødre, sammen med Jason Clarke (43), som også måtte trene seg tyngre. Tom Hardy (34), har nettopp fullført rollen som den muskuløse skurken i den kinoaktuelle Batman-filmen «The Dark Knight Rises».

Shia LaBeouf viste også frem sin nye kropp da han tidligere i sommer spilte i en musikkvideo til den islandske gruppen Sigur Ros.

«Lawless» handler om en gjeng med spritsmuglere under den store amerikanske depresjonen på 1930-tallet. Filmen har norsk kinopremiere den syvende september. Historien er basert på boken «The Wettest County in the World» av Matt Bondurant.

Filmen har norsk premiere 7. september.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tror hun gjennomskuet det  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer