STORE PROBLEMER: Kai Hibbard gikk kraftig ned i "Slankekrigen", men etterpå fikk hun problemer.
STORE PROBLEMER: Kai Hibbard gikk kraftig ned i "Slankekrigen", men etterpå fikk hun problemer.Vis mer

La på seg 15 kg av vann

På TV raser de ned i vekt, men det er ikke helt problemfritt...

SEHER.NO: Slankeprogrammet "Slankekrigen" (Biggest looser) som hver dag vises på TVNorge har lenge bevist at med riktig trening og kosthold kan man gå drastisk ned i vekt over kort tid, på en sunn og trygg måte. Men nå ser det ut til at det er det de vil at TV-seerne skal tro..

Star Magazine kan fortelle at det er flere problemer som ikke vises på TV- skjermen.

- Deltakere som blir dehydrert med vilje? Manipulerte scener? Så absolutt! Det er mye spill som foregår. "Slankekrigen" er et show, det er hva det er,  forteller programmets egen trener Jillian Michaels.

Jillian er bare en av personene som avslører den sjokkerende og farlige sannheten bak et av Amerikas favorittserier.

Et eksempel er deltakeren Kai Hibbard (31). I en svart coctail-kjole viser hun seg foran et jublende publikum etter at hun mistet nærmere 60 kg. Men tre uker senere var situasjonen en ganske annen.


Når kameraene ikke var i nærheten lå Kai skjelvende på baderomsgulvet, med flere blåmerker og mye hårtap. Og hun hadde lagt på seg 15 kg, bare av å drikke vann.

Og hun er ikke alene om å få problemer.

Vinneren av sesong 1, Ryan Benson begynte å urinere blod etter programmets slutt.

- De vil ha dramatiske resultater, de vil at Amerika skal bli fascinert. Vi ser alle etter slike resultater, den magien. Og "Slankekrigen" virker som den magien. Hvorfor vil de forandre det? De kommer ikke til å gjøre det før noen blir virkelig syke, sier Jillian til Star.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Gikk ned 50 kg - da fridde kjæresten