UGJENKJENNELIG: Få ville nok aldri tippet at dette er samme jenta som spilte badevakt i suksesserien Baywatch. Foto: Stella Pictures
UGJENKJENNELIG: Få ville nok aldri tippet at dette er samme jenta som spilte badevakt i suksesserien Baywatch. Foto: Stella PicturesVis mer

La på seg 14 kilo etter farens død

Baywatch-stjernen er ikke til å kjenne igjen.

SEHER.NO: Nicole Eggert (38) ble superstjerne for rollen som badevakten Summer Quinn i TV-serien Baywatch, hvor hun sammen med Pamela Anderson (42) sprang rundt på stranda iført rød bikini.

Se et YouTube-klipp med Nicole Eggert fra hennes glansdager i Baywatch nederst i saken.

De siste årene har imidlertid stjernen forandret seg betydelig, etter at hun la på seg omtrent 14 kilo.

38-åringen er en av deltagerne i slankeprogrammet "Celebrity Fit Club" som sendes på TV-kanalen VH-1, og følge Radaronline ligger det en familietragedie bak vektøkningen til skuespillerinnen.

Da faren hennes døde av kreft for to år siden, la blondingen om livsstil og tilbragte mesteparten av tiden i sengen.

- Da faren hennes døde slet det virkelig på henne. Det har gått to år, men hun var så deppa og stresset etter dødsfallet at hun brukte mesteparten av tiden i sengen, forteller Eggerts mor, Georgina til nettstedet.

Første episode av "Celebrity Fit Club" ble vist på amerikansk TV på mandag, og selv om TV-seerne ikke har fått sett så mye, avslører moren at datteren allerede har tatt av en del kilo. Til Radaronline understreker hun imidlertid at datteren aldri var overvektig.

- For alle rundt så ble vektøkningen svært synlig. Hun var ikke ordentlig tung, men ettersom hun medvirket i Baywatch, forventet folk at hun fremdeles skulle se slik ut. Hun er ikke 18 år lenger.

I tillegg til farens dødsfall, skal også forholdet til ekskjæresten Leor Dimant ha påvirket vektøkningen. Eggert anklaget i 2007 ekskjæresten for å ha utøvd vold mot henne, og i tillegg for å ha brent henne med sigaretter.


- Han var ikke snill mot henne. Jeg skulle ønske hun kunne finne seg noen, sier moren til Radaronline.Husker du Baywatch-stjernene? Hos Sol.no ser du dem igjen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en gravid mann