TRØSTESPISTE: De siste månedene har Vicky Pattison lagt på seg 13 kilo. Et resultat av mye festing og usunt kosthold.  Foto: All Over Press
TRØSTESPISTE: De siste månedene har Vicky Pattison lagt på seg 13 kilo. Et resultat av mye festing og usunt kosthold. Foto: All Over PressVis mer

La på seg 13 kilo etter bruddet

Realitystjernen Vicky Pattison trøstet seg med mat etter at forlovelsen ble brutt i sommer.

SEOGHØR.NO: Mot alle odds fant Vicky Pattison (25) kjærligheten i det skandaleombruste realityprogrammet «Geordie Shore», som går på norske MTV.

Vicky og Ricci Guarnaccio ble raskt et par. Seerne fikk være med på utrikningslag og de to planla et storslått bryllup. 

Trøstet seg med junk food

Men det ble raskt klart at forholdet var av den turbulente typen og til stadighet var det høylytt krangling i TV-huset. I sommer ble forlovelsen brutt og Pattison skal ha tatt bruddet svært tungt.

TØFT BRUDD: Kjærligheten tok slutt mellom Vicky og forloveden Ricci.  Foto: All Over Press
TØFT BRUDD: Kjærligheten tok slutt mellom Vicky og forloveden Ricci. Foto: All Over Press Vis mer

Realitystjernen ble stadig fotografert mens hun trøstet seg med junk food, og på flere strandbilder ble det klart at Vickys tøffe tid hadde gjort utslag på kroppen hennes.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail la 25-åringen på seg 13 kilo etter bruddet.

- Vekten hennes økte fra slanke 56 kilo til 69 kilo etter at hun slo opp med kjæresten Ricci, skriver Daily Mail.

Såret av kritikken

Pattison har selv innrømmet at hun har blitt såret av slemme vektkommentarer på sosiale medier de siste månedene.

- Hvis man legger på seg merker folk det med én gang og de kan være veldig slemme. Jeg hadde løyet hvis jeg sa det ikke gjorde vondt, sier hun.

Går opp under TV-innspilling

«Geordie Shore»-stjernene elsker å feste, og det er ikke uvanlig at de går opp i vekt under innspillingen av serien - som nå er i sin sjette sesong.

- Jeg pleier å gå opp mellom tre og seks kilo under en seks ukers innspillingsperiode. Jeg fester hele tiden og spiser bare søppel-mat. Når jeg er på mitt tyngste mister jeg all selvtillit. Jeg har masse sexy klær, men føler ikke for å gå med noe av det.

Nå virker det som Pattison har kommet seg videre, og hun jobber for tiden knallhardt med sin personlige trener for å gå ned i vekt.

LES OGSÅ: Endelig viser hun kroppen etter fødselen