Spencer Pratt:

- La oss ta en DNA-test

Tv-profilen hevder han er usikker på hvem som er far til reality-kollegaens datter.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: I disse dager er Audrina Patridge, her med datteren Kirra, samt Heidi Montag og ektemannen Spencer Pratt, med sønnen Gunner på armen, aktuelle på TV igjen. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ SKJERMEN: I disse dager er Audrina Patridge, her med datteren Kirra, samt Heidi Montag og ektemannen Spencer Pratt, med sønnen Gunner på armen, aktuelle på TV igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For 14 år siden , i 2006, rullet første episode av den populære MTV-serien «The Hills» over tv-skjermene i USA og gjorde hovedpersonene til noen av landets heteste realitystjerner.

«The Hills» bød på mye drama, høy partyføring, plastisk kirurgi, trøblete forhold og alle tenkelige skandaler som en ekte realityserie bør inneholde.

TV-comeback

Ekteparet Heidi Montag (32) og Spencer Pratt (35) var to av de mest profilerte deltakerne i de fire årene serien gikk, og duoen skapte en rekke overskrifter i media - blant annet med sine økonomiske problemer og endeløse krangler med familiene sine.

I tillegg havnet de to stadig på kanten med de andre i serien, og mange reagerte sterkt på forholdet dem imellom. Blant annet skal oppførselen til Spencer ha vært mye av årsaken til problemene.

Montag, som gjennomgikk hele 10 operasjoner på en og samme dag i 2009, lå også i en bitter feide med Lauren Conrad (33) i flere år.

Mandag gjorde flere av kjendisene comeback da «The Hills: New Beginnings» hadde premiere, og i kjent stil gikk ikke Spencer Pratt stille i dørene.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

I første episode får vi nemlig se at Audrina Patridge (34) og Justin Brescia (37), som hadde et turbulent av-og-på forhold da de medvirket i «The Hills», fremdeles har en gnistrende kjemi mellom seg, skriver Us Weekly.

Under en intim middag er tonen mellom eksene svært flørtende, og på et tidspunkt forteller Justin at han aldri trodde at Audrinas eksmann, Corey Bohan (37), var «den rette» for henne.

- Hvem er barnefaren?

Corey Bohan og Audrina Patridge skilte lag i 2017 etter kun ti måneder som ektepar, og har i etterkant hatt flere offentlige krangler - blant annet om datteren Kirra (3).

Og Justin virket å treffe et ømt punkt. Tidligere i episoden innrømmet nemlig ettbarnsmoren til venninnene sine at hun kun hadde giftet seg med Corey fordi hun var gravid, skriver nettstedet.

Denne uttalelsen, samt den gnistrende kjemien mellom Audrina og Justin, gikk ikke ubemerket hen hos Spencer Pratt.

Realitystjernen, som selv er far til Gunner (2), har aldri vært redd for å lufte tankene sine, og i premiere-episoden forteller han at han ikke er overbevist om at Corey faktisk er far til vesle Kirra.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

«Hva var all den praten om at Justin Bobby gjorde ting med Audrina som ektemannen hennes aldri gjorde? Jeg vil vite hvem sitt barn det er. Hvordan vet vi at det ikke er Justins baby? La oss få tak i en DNA-test til gjenforeningen», skriver han i en artikkel for Cosmopolitan.

«La oss få inn et helt laboratorium til den dramatiske avsløringen», fortsetter han - trolig med glimt i øyet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Perfekt for Audrina

Videre skriver Spencer Pratt at han synes at de to eksene burde bli sammen igjen. En gang i fremtiden i det minste.

«Det finnes en Justin som ville vært perfekt for Audrina. Men jeg er ikke sikker på om han er klar for å være den Justin ennå», skriver han.

Selv om Pratt synes det er hyggelig å filme sammen med gjengen igjen, så har han likevel ikke glemt sine gamle feider med Audrina og flere av de andre deltakerne.

Når Heidi i en recap av showet uttaler at hun elsker Audrina, så legger Spencer, ifølge Us Weekly, til:

- Det er bare tre mennesker Heidi elsker. Gunner, meg og Jesus.

Vis mer

LES OGSÅ: Aniston: - Oppløst i tårer etter eksmannens babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer