Kate Hudson:

- La oss gjøre det

Hollywood-stjernen deler stor nyhet.

LYKKEN SMILER: Skuespiller Kate Hudson delte en gladnyhet på Instagram kort tid før Met-gallaen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB
LYKKEN SMILER: Skuespiller Kate Hudson delte en gladnyhet på Instagram kort tid før Met-gallaen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at lykken smiler for skuespiller Kate Hudson (42), kjent fra romantiske filmer som «How To Lose A Guy In Ten Days» og «Fool's Gold», om dagen.

Hun har vært i et forhold med skuespiller Danny Fujikawa (35) siden 2016, og to år senere, i 2018, ble de foreldre til lille Rani Rose Hudson Fujikawa (2). Fra tidligere har hun sønnene Bingham «Bing» (9) og Ryder (16).

Nå har paret også valgt å ta forholdet ett steg videre.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nylig forlovet de seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Deler gladnyhet

Mandag denne uken, kort tid før hun dukket opp på den røde løperen under årets Met-galla, delte hun nemlig et bilde på Instagram av de to.

På fingeren har hun en forlovelsesring, og til bildet skriver hun: «La oss gjøre dette».

Innlegget, som viser at paret har forlovet seg, har i skrivende stund fått over en halv million likerklikk og gratulasjonene strømmer inn.

Paret møttes allerede tidlig på 2000-tallet, men det var som nevnt ikke før i 2016 at romantikken blomstret.

De møttes gjennom Erin (39) og Sara Foster (40) - Hudsons venninner. De er døtrene til musiker David Foster (71), som nå er i et forhold med Katharine McPhee (37). Foster var tidligere gift med Rebecca Dyer, som også har vært i et forhold med Fujikawas far, Ron.

Foster-søstrene og Fujikawa er altså stesøsken.

Slik møttes de

Det var i et Instagram-innlegg i 2017 at skuespilleren delte historien om hvordan paret først møttes.

«Første gang jeg møtte Danny var jeg 23 år og veldig gravid med Ryder (sønnen journ.anm.). Hans stesøstre er mine beste venner, så vi har vært i samme krets i over et tiår! (...) På vårt 15. år som bekjente var vi i stand til å åpne hjertene våre for hverandre og føle på ekte kjærlighet, og det har vært fantastisk», skrev hun den gang.

Fra 2000 til 2007 var skuespilleren gift med The Black Crowes-medlem Chris Robinson (53). Sammen fikk de sønnen Ryder.

Sønnen Bingham fikk hun med Muse-vokalist Matthew Bellamy (41), som hun var i et forhold med frem til 2014.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Setter fyr på spekulasjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer