SPREK HVERDAG:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Live Nelvik elsker humoren
&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">til ektemannen Tore Sagen. &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Hun er også imponert over &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">hans nye, sunne livsstil. Foto: Andreas Fadum</span>
SPREK HVERDAG: Live Nelvik elsker humoren  til ektemannen Tore Sagen.  Hun er også imponert over  hans nye, sunne livsstil. Foto: Andreas FadumVis mer

Live Nelvik og Tore Sagen:

La om til sunnere livsstil

- Det er nye tider, sier TV-profilen Live Nelvik til Se og Hør.

(Se og Hør): Live Nelvik (34) snudde hele familielivet på hodet da hun bød på seg selv i NRK-serien «Live redder verden. Litt». Der tok hun et oppgjør med nordmenns lite bærekraftige livsstil – og byttet blant annet ut kjøttdeig med larver i fredagstacoen!

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Live Nelvik og Tore Sagen. Faksimile: Se og Hør.
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Live Nelvik og Tore Sagen. Faksimile: Se og Hør. Vis mer

Siden den gang har TV-stjernen funnet tilbake til et mer normalt kosthold – men hun er blitt mer bevisst på forbruket.

– Det er verken blitt larvetaco eller matjakt i søppelkasser til hverdags. Men jeg spiser mindre kjøtt og er blitt mye flinkere på å begrense forbruket, forteller Live til Se og Hør.

Skryter av mannen

Ektemannen Tore Sagen (36) – kjent fra NRKs «Side om side» og «Radioresepsjonen» – har også latt seg inspirere til å bli langt sunnere enn før.

– Nå er Tore den i familien som løper maraton, så han er jo en sunn fyr, sånn sett. I fjor sommer spiste vi vegetarisk mat i to måneder. Så det er nye tider, det, smiler tobarnsmoren.

Denne sommeren planlegger de å tilbringe på ferie med døtrene Liv (4) og Elsa (1) og familien i både hjemlige og varmere strøk.

Klipp fra TVNorge-programmet "Brille": Programleder Harald Eia ber ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen kysse. Vis mer

– Vi skal på norgesferie med min familie – til slekten min i Nelvika på Smøla, og til Sunndalsøra. Så skal vi en tur til Frankrike med noen venner og også være på hytta.

Det er mye planer, så jeg håper vi rekker alt, smiler den populære programlederen.

Ble foreldre for annen gang

I starten av februar 2016 kom nyheten om at Live og Tore hadde blitt foreldre for annen gang.

Det var den nybakte tobarnsfaren som annonserte nyheten da han gjestet TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis LIVE».

Klipp fra TVNorge-programmet "Brille", der Jon Almaas gjør narr av dialekten til trøndere. Harald Eia er programleder, Bård Tufte Johansen, Thomas Giertsen og Live Nelvik er også gjester. Vis mer

- Jeg ble far på torsdag. Jeg var far, men jeg ble dobbelfar, fortalte han under direktesendingen.

De gøyale Bergens-brødrene begynte fort å grave i om Sagen, som er kjent for sin drøye og ærlige humor, begynte å gråte da hans nyeste familiemedlem kom til verden.

- Jeg er jo ikke psykopat, så jeg kjente jo glede da barnet kom, slo komikeren fast.

LES OGSÅ: Live røper hvem datteren er oppkalt etter