ENDRET STIL: Anette-Marie Antonsen fra «Tigerstaden» har gått igjennom flere forandringer siden 2006, når bildet til venstre er tatt. Foto: Privat/ Alessandra Langum
ENDRET STIL: Anette-Marie Antonsen fra «Tigerstaden» har gått igjennom flere forandringer siden 2006, når bildet til venstre er tatt. Foto: Privat/ Alessandra LangumVis mer

La om stilen etter at hun ble mamma

- Fokuset havner jo raskt litt lenger ned enn på de blå øynene, sier Anette-Marie fra «Tigerstaden» om sin tidligere modellkarriere.

MUSIKKVIDEO: I 2007 var Anette-Marie med i musikkvideoen til  Lene Alexandra Øiens låt «My Boobs Are OK».
MUSIKKVIDEO: I 2007 var Anette-Marie med i musikkvideoen til Lene Alexandra Øiens låt «My Boobs Are OK». Vis mer

SEOGHØR.NO: Bloggeren og fotografen Anette-Marie Antonsen (27) har fått mange fans etter at hun ble med i realityserien «Tigerstaden» sammen med Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen.

Men TV 2 Bliss-serien er ikke Anette-Maries første erfaring med TV-kameraer. Tidligere har hun jobbet som modell sammen med blant andre Lene Alexandra Øien, og vært med i videoen til hennes suksesslåt «My Boobs Are OK» fra 2007.

Til Seoghør.no sier Anette-Marie at det imidlertid er stor forskjell på hennes tidligere «glamour-look» og stilen hun foretrekker nå.

Naturlig skifte

- Jeg har nok aldri bare byttet stil. Det har kommet naturlig. Det skjer jo i forhold til hvilket miljø man er i og hva som skjer i moteverden. Vi påvirker jo hverandre hele veien. 

Den populære bloggeren avslører også at hennes bryster er mindre nå enn før, men hvor mye mindre de har blitt, vil hun ikke si.

- Dette svaret blir rett og slett for langt. De er mindre nå, ja det stemmer.

- Hva synes du om den tidligere stilen din, når du ser tilbake?

- Jeg tenker at jeg ikke ser så verst ut, men fokuset havner jo raskt litt lenger ned enn på de blå øynene. 

- Utseendemessig så er det nok håret mitt som tar den største fortjenesten. Jeg liker forandring og endrer frisyren min titt og ofte. Synes det er gøy å føle seg 'ny på håret'. Jeg prøver dog å tenkte litt mer over valgene mine nå enn jeg har gjort tidligere.

Forandret seg etter at hun ble mamma

GODE VENNINNER: Linni Meister, Mari Haugersveen, Carina Dahl og Anette-Marie Antonsen er for tiden aktuelle sammen i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
GODE VENNINNER: Linni Meister, Mari Haugersveen, Carina Dahl og Anette-Marie Antonsen er for tiden aktuelle sammen i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

I 2009 ble Anette-Marie mamma til datteren Tina Odine. Hun innrømmer at hennes nye livssituasjon også har forandret på stilen hennes.

- Det mammarollen har gjort med meg er at jeg hater jeans egentlig. Hele graviditeten gikk jeg i tights og store gensere, det klarer jeg ikke helt legge i fra meg. Det blir i det eller strømpebukse og kjole/skjørt.

Hva er ditt beste mote/skjønnhetstips til andre jenter?

- Kle deg slik du selv føler deg best. Man kan ta i mot tips, men ikke om du føler deg ubekvem ved å utføre rådene. Det viktigste er jo å være komfortabel og kose seg i hverdagen. Så kan man jo lide noen timer de kveldene man vil gå i høye sko og være glamourøs. 

LES OGSÅ: - Puppene mine er ikke så store som folk tror