La om stilen etter at hun ble mamma

- Fokuset havner jo raskt litt lenger ned enn på de blå øynene, sier Anette-Marie fra «Tigerstaden» om sin tidligere modellkarriere.

ENDRET STIL: Anette-Marie Antonsen fra «Tigerstaden» har gått igjennom flere forandringer siden 2006, når bildet til venstre er tatt. Foto: Privat/ Alessandra Langum
ENDRET STIL: Anette-Marie Antonsen fra «Tigerstaden» har gått igjennom flere forandringer siden 2006, når bildet til venstre er tatt. Foto: Privat/ Alessandra Langum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MUSIKKVIDEO: I 2007 var Anette-Marie med i musikkvideoen til  Lene Alexandra Øiens låt «My Boobs Are OK».
MUSIKKVIDEO: I 2007 var Anette-Marie med i musikkvideoen til Lene Alexandra Øiens låt «My Boobs Are OK». Vis mer

SEOGHØR.NO: Bloggeren og fotografen Anette-Marie Antonsen (27) har fått mange fans etter at hun ble med i realityserien «Tigerstaden» sammen med Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen.

Men TV 2 Bliss-serien er ikke Anette-Maries første erfaring med TV-kameraer. Tidligere har hun jobbet som modell sammen med blant andre Lene Alexandra Øien, og vært med i videoen til hennes suksesslåt «My Boobs Are OK» fra 2007.

Til Seoghør.no sier Anette-Marie at det imidlertid er stor forskjell på hennes tidligere «glamour-look» og stilen hun foretrekker nå.

Naturlig skifte

- Jeg har nok aldri bare byttet stil. Det har kommet naturlig. Det skjer jo i forhold til hvilket miljø man er i og hva som skjer i moteverden. Vi påvirker jo hverandre hele veien. 

Den populære bloggeren avslører også at hennes bryster er mindre nå enn før, men hvor mye mindre de har blitt, vil hun ikke si.

- Dette svaret blir rett og slett for langt. De er mindre nå, ja det stemmer.

- Hva synes du om den tidligere stilen din, når du ser tilbake?

- Jeg tenker at jeg ikke ser så verst ut, men fokuset havner jo raskt litt lenger ned enn på de blå øynene. 

- Utseendemessig så er det nok håret mitt som tar den største fortjenesten. Jeg liker forandring og endrer frisyren min titt og ofte. Synes det er gøy å føle seg 'ny på håret'. Jeg prøver dog å tenkte litt mer over valgene mine nå enn jeg har gjort tidligere.

Forandret seg etter at hun ble mamma

GODE VENNINNER: Linni Meister, Mari Haugersveen, Carina Dahl og Anette-Marie Antonsen er for tiden aktuelle sammen i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
GODE VENNINNER: Linni Meister, Mari Haugersveen, Carina Dahl og Anette-Marie Antonsen er for tiden aktuelle sammen i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

I 2009 ble Anette-Marie mamma til datteren Tina Odine. Hun innrømmer at hennes nye livssituasjon også har forandret på stilen hennes.

- Det mammarollen har gjort med meg er at jeg hater jeans egentlig. Hele graviditeten gikk jeg i tights og store gensere, det klarer jeg ikke helt legge i fra meg. Det blir i det eller strømpebukse og kjole/skjørt.

Hva er ditt beste mote/skjønnhetstips til andre jenter?

- Kle deg slik du selv føler deg best. Man kan ta i mot tips, men ikke om du føler deg ubekvem ved å utføre rådene. Det viktigste er jo å være komfortabel og kose seg i hverdagen. Så kan man jo lide noen timer de kveldene man vil gå i høye sko og være glamourøs. 

LES OGSÅ: - Puppene mine er ikke så store som folk tror


 

 


 

 

 

 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer