La om kostholdet - gikk ned i vekt

Men en vane holder mesterkokken Eyvind Hellstrøm hellig...

LA OM KOSTHOLDET: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm sier til VG at han har gått ned i vekt, etter å ha kuttet ned på matinntaket til frokost og lunsj. Foto: TV3
LA OM KOSTHOLDET: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm sier til VG at han har gått ned i vekt, etter å ha kuttet ned på matinntaket til frokost og lunsj. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) er kjent for sin forkjærlighet for god mat og drikke, men privat har han endret på livsstilen for å gå ned i vekt.

Til VG sier Hellstrøm at selv om han har blitt litt lettere, har han ikke vært på slankekur.

- Jeg har ikke slanket meg, bare spist litt mindre. Men det er riktig at jeg er blitt litt mindre. Jeg kan godt ta bare knekkebrød med ost og kaffe til frokost.

Søndag har Hellstrøm premiere på en ny sesong av sin serie «Hellstrøm rydder opp hjemme» på TV3, hvor han blant annet går til kamp mot usunne middagsvaner.

For Hellstrøm er middagen det viktigste måltidet om dagen.

- Frokost og lunsj kan være enkelt, men jeg vet at når det er middag – når jeg går hjem – så kan jeg lage en potet- og purreløksuppe, jeg kan steke meg en fiskefilét med løk, et stykke kjøtt kan bli hakkebiff eller noe. Middagen er høydepunktet, sier han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hellstrøm fikk tilbake lappen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer