Lå og sov mens tyver stjal bilen

-Jeg kjenner jeg blir fysisk kvalm av å tenke på at noen har vært inne i huset mens vi og barna lå og sov, sier den norske TV-kjendisen Vibeke Klemetsen.

BLE UTSATT FOR FREKKE TYVER: Vibeke Klemetsen hevder hun er i sjokk etter at tyver stakk av med bilen, etter at de først hadde brutt seg inn i huset hvor hun og kjæresten Thomas Ween lå og sov.  Foto: Stella Pictures
BLE UTSATT FOR FREKKE TYVER: Vibeke Klemetsen hevder hun er i sjokk etter at tyver stakk av med bilen, etter at de først hadde brutt seg inn i huset hvor hun og kjæresten Thomas Ween lå og sov. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modellen og TV-profilen Vibeke Klemetsen (36) og hennes kjæreste Thomas Weeden fikk seg en ubehagelig overraskelse torsdag de våknet opp oppdaget at deres bil var stjålet.

Tyvene skal ha fått tak i bilnøklene ved å bryte seg inn i huset, hvor Klemetsen og kjæresten, lå og sov.

- Det skjedde i natt. Bilen var borte da jeg skulle hente noe i dag morges, sier Vibeke til Seoghør.no.

Klemetsen og Weeden ble i februar foreldre for andre gang, da de fikk datteren India Leona. Fra før har paret sønnen Liam Texas.

Vibeke har også datteren Sophie (12) med eks-mannen Daniel Franck.

- Blir kvalm
sin blogg forteller Klemtsen at hun i ettertid er sikker på at hun hørte biltyvene kjøre av gårde.

« Jeg står da med den ene nøkkelen i hånda og vet at den andre nøkkelen ligger i veska mi inne. Det betyr at de faktisk har vært inne og funnet nøkkelen. Kjenner jeg blir fysisk kvalm av å tenke på at noen har vært inne i huset mens vi og barna lå og sov. Forferdelig ekkelt altså.

Kommer så på at jeg hørte en bil kjøre fort avgårde mens jeg ammet i 4.30-tiden og det jeg trodde var avisbudet var helt sikkert tyvene,» skriver hun.


Prøver  å se lyst på episoden

Klemetsen - som tidligere i år var med i kjendisversjonen av «71 grader nord» - avslørte selv den triste nyheten på sin Facebookside.

«Gratulerer med dagen til kjæresten min....dagens første gave var å finne ut at bilen vår er stjålet i natt!!! Noen har tatt seg inn i gangen og funnet nøkkelen...mens vi lå og sov!!! Er rett og slett i sjokk..så utrolig ekkelt!!», skrev hun torsdag.

Til Seoghør.no sier Klemetsen at bilen ikke var kommet rette torsdag ettermiddag. Likevel prøver hun å ta episoden med et smil.

«Vel, etter litt kaotisk stemning er det jo bare å erkjenne at det er en materialistisk ting og at alt ordner seg med forsikring etc.» skriver hun på sin blogg.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trener yoga med datteren

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer