TULLER: Anne-Kat. dro en, ifølge henne, harmløs spøk rundt det ferske bruddet mellom Norges hotteste kjedispar. Her fra et tidligere program. Foto: Stella Pictures
TULLER: Anne-Kat. dro en, ifølge henne, harmløs spøk rundt det ferske bruddet mellom Norges hotteste kjedispar. Her fra et tidligere program. Foto: Stella Pictures Vis mer

- La nå Tone få være i fred

Men den norske komikerdronningen klarte ikke helt å holde seg unna sjokkbruddet selv.

Publisert
SEOGHØR.NO: I kveldens tredje sending av talkshowet «Anne-Kat» på TVNorge, harselerer programleder Anne-Kat. Hærland (40) med det ferske bruddet mellom Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37).

Under sendingen kommer det opp et skjermdump av en Finn-annonse med ordlyden: «Nesten komplett bryllup på herlige Sicilia selges til høystbydende. Brudgom, gjester og ønskeliste medfølger».


- Lurer på hva som skjedde der, sier Anne-Kat. til latter fra publikum.

Til Seoghør.no forteller programlederen at hun synes spøkingen er uskyldig, og at hun kunne dratt den lenger, men at hun bevisst lot være:

- Jeg er jo ikke ondskapsfull heller! Jeg var snillere enn det alle aviser har vært - og ikke minst det som har blitt sagt på Twitter - og synes jeg løste det på en måte ingen kan bli sure for. Det har jo vært en kjempestor nyhetssak. Men, la nå de to få være i fred!

Til tross for at «Anne-Kat» mistet rundt 60 000 seere fra første til andre sending - ettersom seertallene gikk fra 193 000 til 132 0000 ifølge Propaganda24 - er 40-åringen optimistisk.

- Jeg skal fortsette å gjøre mitt program på min måte. «Nytt på Nytt» hadde også en tung fødsel til å begynne med. Hadde jeg vært opptatt av seertall hadde jeg ikke sluttet i «Nytt på Nytt». Jeg skal jobbe på, så får vi se hva som skjer, sier hun videre til Seoghør.no.

Se episoden med «Anne-Kat» på TVNorge klokka 21.30 i kveld. Finn flere av dine favorittprogrammer i Seoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: Dette ble for mye for TVNorge


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer