Prins Harry og hertuginne Meghan

- La Meghan være i fred!

Fans raser etter at Meghan ble tatt med på verstingliste.

RASER: Meghans fans kaller kåringen for rasistisk. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB
RASER: Meghans fans kaller kåringen for rasistisk. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) har stått i diverse stormer den siste tiden, og har måtte tåle kritikk og negative omtaler fra flere hold.

Nå krever Meghans fans at den amerikanske politiske avisen Politico beklager overfor hertuginnen, etter at de plasserte henne på en verstingliste, skriver Mirror.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

Det var under avisens kåring med «2022 er året vi alle endelig ble lei av narsissistene», Meghan kapret en mer uheldig plassering.

Der blir hun stemplet som «narsissist», og sammenlignes blant annet med Donald Trump (76) og Kanye West (45).

I kåringen skriver skribenten Joanna Weiss blant annet at« noen av dem ble bedre i år, mens noen ble verre»

DANS: Prins Harry og hertuginne Meghan snakker om deres første dans som mann og kone. Video: Netflix Vis mer

Christopher Bouzy, som dukker opp i Netflix-serien til Meghan og Harry er blant de som nå raser mot kåringe, og sier blant annet at Meghans eneste lovbrudd er at hun har måtte forsvare seg samtidig som hun er mørkhudet.

Han reagerer spesielt på at mange av de andre nevnte på verstinglisten er «dømte kriminelle, og i West sitt tilfelle, antisemittiske».

«Å plassere Meghan Markle i sentrum av kriminelle og antisemitter er ikke en uhell. Hatet for Meghan er til å ta å føle på. En farget kvinne som beskytter familien sin og forsvarer seg selv er ikke narsissist, det er overlevelse», skriver Bouzy på Twitter.

URETTFERDIG: Siste del av dokumentaren om Meghan og Harry, er rett rundt hjørnet, og dette tror Se og Hørs kongehusekspert at de siste tre episodene vil handle om. Video: Rød Løper Vis mer

Fans reagerer også kraftig på kåringen, og kaller blant annet skribentens arbeid for «rasistisk».

«Hvordan i all verden er Meghan Markle gruppert med slike som kriminelle, rasister og antisemitter? At Politico hevder at Meghan er en narsissist for å snakke ut om den uhemmede rasismen som er utrettet mot henne, bare styrker poenget hennes».

En annen fan antydet at Weiss var sjalu på Meghans ekteskap, mens en annen sa at det var «veldig trist, desperat oppførsel», skriver en Twitter-bruker.

TRAILER: Den mye omtalte «Harry & Meghan»-dokumentaren har premiere på Netflix 8. desember. Vis mer

Sjefsredaktør for Politico, Ryan Heath, har selv forsvart spalten og skrev følgende på Twitter:

«Hvis du ønsker å avskrive en hel publikasjon fordi en av våre 600 journalister inkluderte Meghan Markle på en liste, er du virkelig lei av fri debatt».

LES OGSÅ: Prinsen i politiets søkelys

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer