- La meg få snakke ferdig, Joar!

Her bryter den første virkelige «Farmen»-krangelen løs.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uka var det sesongpremiere på TV 2-programmet «Farmen», og i den første episoden var det storbonden Andreas Nørstrud (28) som fikk desidert mest oppmerksomhet med sine noe kontroversielle meninger om kvinner og måten hans synes de bør kle seg på. Ifølge kristne Andreas, bør de nemlig kle seg «sømmelig» og ikke friste menn mer enn strengt nødvendig.

Den ærlige 28-åringen får mye TV-tid også i den andre episoden av realityserien. Men denne gangen er det andre ting det også krangles om.

Det er - for mange - en kjent sak at dersom deltagerne i «Farmen» klarer ukesoppdraget, vil storbonden få tildelt en «finalekniv». Ann-Kristin Barikmo (49) var en av dem som tidlig bestemte seg for at hun skulle forsøke å spolere sin del av ukesoppdraget for at nettopp det ikke skulle skje.

Joar Søhoel (28) var blant dem som ante «ugler i mosen». Det gir munnhuggeri i onsdagens episode.

- Ann-Kristin, det er noe jeg lurer på. Nå har de andre jentene holdt på i tre timer. De har aldri laget flatbrød før, men nå har de bakt 14 leiver, sier en småarg Joar i klippet du kan se over.

Joar gir seg ikke der: Mistanken mot «Farmen»-konkurrenten får ham til å hamre løs.

- Nå har det ikke kommet en eneste leiv på en og en halv dag . Så hva skjer egentlig? Enten kan du ikke lage flatbrød eller så saboterer du. Eller så har du bare vært jævlig uheldig.

- Kan jeg få si noe? Jeg prøvde å fortelle dere at når man baker de flatbrødene er det veldig viktig at man skreller de potetene og at de er så varme som mulig når man begynner å jobbe med dem, kontrer 49 år gamle Barikmo.

Diskusjonen blir hetere og hetere, før det til slutt nesten koker over for Ann-Kristin.

- La meg få snakke ferdig!

Resten av krangelen ser du i videovinduet over!

Da Seoghør.no møtte deltagerne under «Farmens» pressemøte i august - før innspillingen startet - ga Joar ikke skjul på at han trodde han kom til å møte på store utfordringer inne på gården.

- Dette er jo første gang at jeg blir isolert med 14 forskjellinge personer. Mange av dem er nok helt forskjellige fra meg, og har nok helt andre meninger enn hva jeg står for. Man må prøve å komme overens med alle, blir det konflikter der inne må man forsøke å løse det før man går til sengs. Man skal jo sove på samme sted og man kan ikke stikke seg vekk, sa han da.

Ann-Kristin var - under det samme pressemøtet - ikke så redd for konfliktene hun kanskje ville møte. Den blide Lillehammer-kvinnen var mer bekymret for dagligdagse ting.

- Det verste for meg blir nok det som har å gjøre med den - vanligvis - daglige dusjen og at man ikke får pusset tennene. Jeg ser ikke på det å leve sammen med andre som noe problem, det har jeg prøvd før også. I fjor var jeg nemlig drueplukker i Frankrike, og der og bodde i sovesal med 16 andre. Det gikk fint det, jeg drepte ingen, fortalte hun humrende da Seoghør.no møtte henne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Noen vil nok arrestere meg på dette  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer