Talia Maddison:

Lå med 22 menn på ti dager

Nå er hun frustrert over de negative kommentarene hun har fått.

NETTET KOKER: Talia Maddison har skapt reaksjoner. Foto: Skjermdump/Instagram
NETTET KOKER: Talia Maddison har skapt reaksjoner. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

25 år gamle Talia Maddison fra Newcastle i Australia har nylig vekket oppsikt på sosiale medier. Årsaken er at hun publiserte en video på TikTok hvor hun forteller at hun lå med 22 menn på ti dager.

Maddison skal ha gått gjennom et samlivsbrudd, som førte til at hun ville komme seg litt bort. Hun reiste derfor til Europa og besøkte flere ulike steder over ti dager.

Senere publiserte hun en video hvor hun forteller at hun i løpet av disse ti dagene hadde sex med 22 menn for å komme over eksen.

Det hører med til historien at Talia Maddison livnærer seg som influenser og sexarbeider.

Det tok ikke lang tid fra 25-åringen publiserte videoen til reaksjonene begynte å hagle. Spesielt er det en bruker på TikTok som har gått hardt ut mot henne.

Brukeren heter Freddie McGowan og har ifølge News.com.au nesten en million følgere på sosiale medier. Han anklager Maddison for å være en «skam for hele familien hennes».

Det skal også være flere menn som slår ned på Maddisons handlinger, og mener at dette er bevis på at «menn håndterer den verste generasjonen av kvinner i historien».

NAKEN PÅ TV: 25 år gamle Iida har slitt med å finne kjærligheten på grunn av yrkesvalget sitt, så nå prøver hun å finne kjærligheten på TV - kliss naken. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Influenseren forteller til News at hun er vant til å bli kritisert, mye fordi hun jobber som sexarbeider. Hun opplevde likevel at det i denne omgang ble voldsomt.

- Jeg forsøker å ignorere brorparten av negativiteten, men når det blir så mye er det vanskelig. Det er tøft å bli kalt en skam, sier hun.

Videre spekulerer hun på om mottakelsen hadde vært lik om en mann publiserte videoen hennes.

- Han og vennene hadde vel gitt hverandre en high five og jublet. Det er veldig trist at disse dobbeltstandardene finnes i 2024.

LES OGSÅ: - Måtte sy hånden fast i magen

Mer om