Marbella-skytingen:

- Lå livredde på bakken

Influenser Kelly van der Minne sto like ved da et av ofrene ble skutt.

LIVREDD: Influenser Kelly van der Minne ble liggende på bakken da skuddene ble avfyrt rundt henne. Foto: Skjermdump / Instagram
LIVREDD: Influenser Kelly van der Minne ble liggende på bakken da skuddene ble avfyrt rundt henne. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Lokalt politi bekrefter til flere spanske medier at fem personer er skadd etter det ble avfyrt skudd på nattklubben Opium Beach Club i Marbella.

På nattklubben var det natt til mandag en konsert med flere tilskuere til stede. Det var den sør-afrikanske DJ-en Nkosinathi Innocent Maphumul, som går under artistnavnet «Black Coffee», som spilte på utestedet.

UVIRKELIG: Tormod Bakke Johnsen var tilstede under skytingen natt til lørdag. Reporter: Stig Justad Video: Se og Hør Vis mer

Se og Hør har også vært i kontakt med det lokale politiet som opplyser at de ikke kan gi noe informasjon.

Flere har imidlertid delt videoer på sosiale medier som viser at folk skal ha lagt seg på bakken i nattklubben etter hendelsen.

Blant de som har tatt til sosiale medier for å fortelle om den traumatiske hendelsen er den nederlandske influenseren Kelly van der Minne, kjent fra realityserien «Love Island».

- Ble liggende i ti minutter

– En kvinne ved siden av oss ble skutt. Hun ble truffet bakfra. Dette er bare det verste som kan skje, sa van der Minne i en video på Instagram-historie.

SNAKKER UT: van der Minne snakker ut om følelsene etter skytingen natt til mandag. Foto: Skjermdump / Instagram
SNAKKER UT: van der Minne snakker ut om følelsene etter skytingen natt til mandag. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Hun delte flere videoer med sine 100.000 følgere, men fjernet noen av dem mandag ettermiddag.

Til den nederlandske avisa AD forteller influenseren at hun ble liggende på gulvet i rundt ti minutter, før hun reiste seg og løp ut av nattklubben. Det skriver TV 2.

– Vi lå livredde på bakken i ti minutter. Vennligst finn denne gale personen og gi ham en livstidsdom! Man kan ikke bare ta noens liv.

Selv deler van der Minne at hun er trygg og uskadd.

Gjerningsperson i varetekt

Ifølge den spanske avisen El Confidencial skal skytingen ha oppstått som følge av et slagsmål. Deretter skal det ha oppstått panikk blant gjestene på nattklubben, og minst fem personer ble skadd og fraktet til det lokale sykehuset, deriblant en kvinne som er alvorlig skadd.

Harry Styles holder konsert i Telenor Arena fredag 1. juli, og kommenterer skytingen som kostet to personer livet i Oslo sentrum lørdag 25. juni. Video: Sigrid Hvidsten Vis mer

En av de antatte gjerningspersonene er ifølge avisa El Mundo i politiets varetekt. Personen er ifølge avisen i kritisk tilstand etter å ha pådratt seg flere stikkskader under hendelsen. Han er nå fraktet til sykehus med stikkskadet i hodet og brystet.

LES OGSÅ: - Hadde en veldig vond følelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer