<strong>OVER OG UT:</strong> «Teen Mom 2»-stjernen Jenelle Evans dumpet forloveden da hun oppdaget at han hadde holdt på med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures
OVER OG UT: «Teen Mom 2»-stjernen Jenelle Evans dumpet forloveden da hun oppdaget at han hadde holdt på med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

La inn silikon - brøt forlovelsen

Nå forbereder TV-stjerrnen seg på livet som alenemor.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jenelle Evans (20) gjennom MTV-serien «Teen Mom 2», ikke lagt skjul på at hun og kjæresten har hatt det tøft med å tilpasse seg livet som småbarnsforeldre.

Evans har blant annet hatt komplekser for sin vekt, og blitt oppgitt av spekulasjoner om at hun skal være gravid igjen.

Derfor postet hun nylig et bilde på Twitter der hun stolt viser frem sin nye brystoperasjon, og samtidig slår tilbake mot babyryktene.

«Nei, jeg er ikke gravid. Nei, jeg er ikke tjukk. Sjekk ut det nye badeantrekket mitt. Jeg elsker det. Så fargesterkt. Jeg la på meg i forbindelse med operasjonen og nå er all den ekstra vekten borte».

«Kanskje forloveden min vil elske meg og ikke synes at jeg er tjukk hvis jeg stopper å spise i en uke. Tabloidene kan slutte å skrive at jeg er gravid», skre Jenelle på Twitter.

Nå skal imidlertid Jenelle ha opplevet et nytt tilbakeslag etter at hennes kjæreste - som hun nylig forlovet seg med - ifølge UsMagazine.com skal ha vært utro mot henne.

- Han holdt på med en annen jente mens de hadde en pause. Da hun fant ut det, mistet hun besinnelsen, sier en kilde nær paret til nettstedet.

Torsdag skal Jenelle ha avbrutt forlovelsen.

- Det var den verste dagen i mitt liv, skrev hun samme dag på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Poserer naken etter brystoperasjon  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer