La inn bud på 34 millioner for hus i London

Stjerneparet har lagt sin turbulente fortid bak seg, og blir samboere atter en gang.

BLIR SAMBOERE: Jude Law og Sienna Miller. Foto: All Over Press
BLIR SAMBOERE: Jude Law og Sienna Miller. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det ser ut til at Jude Law (37) og Sienna Miller (28) har lagt sin turbulente fortid bak seg en gang for alle. Sammen, single, forlovet, bare venner, elskere.. Det har vært vanskelig å holde følge.

Men nå er stjerneparet klare for en frisk start, og har lagt inn et bud på rundt 34 millioner norske kroner for et hus i London, melder DailyMail.

I april ble det rapportert at paret hadde startet jakten på det perfekte huset, men det ble også avslørt at de var usikre på om de skulle kjøpe et nytt hus eller renovere Judes hjem i Little Venize i London.

- Jude foreslo at de fant et nytt sted sammen, et nøytralt sted uten de gamle minnene. Et sted hvor de kan starte på nytt, og hvor de kan skape et elskverdig hjem sammen, sier en kilde til britiske The Mirror.

Nå er det imidlertid bestemt at hvis tilbudet mottas, så kommer de nok en gang til å bli samboere - fire år etter at Sienna forlot Jude etter at han hadde en affære med barnepiken.

- Jude og Sienna føler at de er ment for hverandre. De har så mye historie sammen, selv om ikke alle historiene er gode. Men de har så mye til felles og en unektelig kjemi, forteller kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skar seg i armen med saks etter bruddet