<strong>BARMFAGER:</strong> Den lille blondinen er fornøyd med sine to fordeler som tilsammen huser 1600 gram silikon. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BARMFAGER: Den lille blondinen er fornøyd med sine to fordeler som tilsammen huser 1600 gram silikon. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

La inn 200 gram ekstra i hver pupp

Tine Helene Valle synes det var på tide med påfyll.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodell og realitydeltaker Tine Helene Valle (24) er glad i store pupper, og bestemte seg for en tid tilbake å legge inn 200 gram ekstra i hvert bryst.

- Jeg hadde tenkt på dette lenge, og siden jeg synes store pupper er ganske fint bestemte jeg meg for å legge inn litt mer silikon. Men det er nesten ingen som har lagt merke til at de har blitt større, sier Valle til Seher.no.

Den lille blondinen jobber til vanlig som frisør, men har aldri opplevd plager med å ha til sammen 1600 gram silikon fordelt mellom de to fordelene.

- Jeg trener ikke og jobber jo som frisør, så jeg burde ha slitt med ryggplager, men det gjør jeg altså ikke, sier hun.

I 2010 vant Valle «Paradise Hotel» sammen med partner Carl Eliassen (23), og har siden den gang drømt om større pupper.

- Mye vil ha mer, heter det jo. Men jeg er veldig fornøyd med puppene mine sånn som jeg har dem nå, og kommer nok ikke til å forstørre dem igjen, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer