Lå i morfinrus i elleve døgn

Anne-Kat. Hærland måtte tilbringe sommerferien på sykehus.

SMERTEFULT: – Når smertene kom, gikk det fra null til hundre på 45 sekunder. Jeg rakk knapt å tenke «dette gjør vondt» før jeg stod krokbøyd og skrek, sier Anne-Kat. Hærland om sykehusoppholdet i sommer. Foto: Stella Pictures
SMERTEFULT: – Når smertene kom, gikk det fra null til hundre på 45 sekunder. Jeg rakk knapt å tenke «dette gjør vondt» før jeg stod krokbøyd og skrek, sier Anne-Kat. Hærland om sykehusoppholdet i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: – Hvis jeg er tynn og skranten, er det fordi jeg har ligget elleve dager på sykehus. Jeg ble operert for nyrestein, og så ble det komplikasjoner, avslører Anne-Kat. Hærland i et intervju med VG Helg.

Komikeren Anne-Kat. Hærland (40), som snart er klar med showet «Jakten på ærligheten», ble lagt inn på Aker Sykehus for et rutineinngrep et døgn i sommer. Da hun våknet fra narkose gjorde vondere og vondere. Legene var usikre på om hun kunne opereres på nytt, og dermed ble Anne-Kat. liggende i elleve dager med morfin som smertelindring.

– Når smertene kom, gikk det fra null til hundre på 45 sekunder. Jeg rakk knapt å tenke «dette gjør vondt» før jeg stod krokbøyd og skrek. De sier det er vondere enn å føde barn. Når du føder, vet du at det tar slutt en gang. Dette varte i 11 dager. De kom løpende med den sprøyta straks jeg trakk i snora. Sykepleierne har fått beskjed om at de kan få billetter til showet mitt når som helst, sier hun til VG Helg.

Til slutt bestemte legene for å operere. Komikeren har nå vært frisk i to uker.

–  Jeg hadde to uker ferie, elleve dager lå jeg på sykehuset. Fordelen med smertestillende er at du blir så glatt i ansiktet, sier Anne-Kat.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi holdt på å drepe lille Martin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer